Gmail nå også på norsk

Gmail er Google sin egen nettbaserte e-post. Fremdeles må man enten bli invitert av noen som har en Gmail-adresse fra før, eller du må laste ned en kode til telefonen før du kan opprette en e-postkonto. Tidligere har Googles e-post ikke vært tilgjengelig på norsk, men nå kan du endelig enkelt gjøre om språket ved å gå inn på innstillinger når du er pålogget. Foreløpig er det bare bokmål som støttes. For å endre språket logger du på med ditt eget brukernavn og passord og går inn på settings. Der finner du et eget valg for språk.

Det har lenge pågått en kampanje for å få Gmail på norsk. På nettsiden PetitionOnline.com har det vært en underskriftskampanje hvor i alt 554 personer har skrevet under oppropet.
Den norske versjonen ble i all stillhet lagt ut i løpet av helgen som var. Det sies også at tjenesten vil komme på nynorsk også i løpet av ikke så altfor lang tid.

Greg-Z

Vel er nesten aldri inne på Gmail kontoen på nettet, da jeg kjører Gmail gjennom Mail! :)

______________
Signaturfri...

Moldarin

Dette må jeg si var nyheter som var sterkt relatert til Apple og Macintosh. Det hørte virkelig hjemme her på Mac1.
--
The Web Design Journal

kolbys bilde

kolby

Ikke tving meg til å gå gjennom arkivet for å plukke ut eksempler på ting du har sendt inn, Moldarin. Det er kanskje ikke Yahoo! eller Skype, men det er fortsatt interessant for mange her. Det er kjempe fint at folk sender inn artikler, redaksjonen får bestemme hva som egner seg eller ikke.

Moldarin

Jeg tror det mest var brukerunderskriftskampanjen på femhundre personer som fikk meg til å se på artikkelen som urelevant.
--
The Web Design Journal

simeik (ikke bekreftet)

TEnkte kanskje det var innteresant og få med at den underskrift kampanjen hjalp

hoyds bilde

hoyd

http://hoyd.net/?p=217

Neida, jeg er bare morsom, det er så sinnsykt bra at det er på norsk endelig. Har brukt gmail i ca 2 år, fant ut en gang at jeg måtte ha amerikansk engelsk, ikke britisk engelsk for å ha chat, når det kom, nå er det ikke helt slikt. Vært fint å følge utviklinga, veldig positiv erfaring med gmail, spesiellt den kjekke etikett-markeringa basert på mine egne filter, trigga av ord i mailadresse:

når jeg sender til brukernavn+NØKKELORD@gmail.com sorteres den raskt under min etikett NØKKELORD. slik kan jeg ha styr på ting jeg skal gjøre, tips til meg selv, bokmerker osv.

--
hoyd

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai