Stevenote under Macworld Expo 2007

IDG World Expo kunne i dag annonsere at Steve Jobs vil holde sin årlige presentasjon under åpningen av Macworld Expo 2007 i San Francisco.

Macworld Expo foregår som vanlig i Moscone Convetion Center i perioden 8-12 januar 2007. Steve Jobs er forventet å holde sin keynote tirsdag 9. januar 2007, kl. 9:00 (amerikansk tid).

Hva vi kan vente oss på denne dagen er det få som vet og eventen er såpass langt fra i tid at ryktebørsen vet svært lite. Kanskje benytter Steve anledningen til å lansere den mye etterlengtede iPhone eller har han noen nye Macer i ermet?

Macworld Expo vil i følge IDG bli den største noensinne og ha over 350 representerte selskaper. I tillegg vil det være over 120 kurs innen alt fra lydproduksjon til digital fotobehandling.

NorskeLinks bilde

NorskeLink

Største noensinne, det liker mann.

Anders

Hadde vært noe..

- www.ossgutta.net -

pawnboys bilde

pawnboy

iPhone... iPhone... iPhone. Jeg håper da inderlig at det ryktet dør en gang for alle. Når startet egentlig ryktet om iPhone? 1978? Det føles iallefall slik...

Jeg spår: Macbook Pro med Core 2 duo, lansering av produktet med midlertidlig tittel "iTv", iLife 07, iWork 07 og gjerne noen ekstra ord om OS X Leopard.

Sunemagnus

Hvem vet hva som kommer, bortsett fra garantert software oppgraderinger med iLife-07 og iWork-07. Macbooken blir senest oppgradert på denne eventen -hvis ikke før. Og selvfølgelig iTV, hvis ikke noe uforutsett skjer. I tilegg bør det bli noen overraskelser (mulig iPhone eller no annet??)

jebalto

Tidligere har de nevnt at Leopard vil komme våren 2007, men når vi ser at vi allerede har kommet opp til 10.4.8 på Tiger, vil jeg tro at Leopard kommer tidligere enn annmelt. Vil også tro at iTV vil komme da.. så er det vel alltid en liten "...one more thing" når Steve har Keynote :) Gleder meg stort.
-----------------------------------
Jan Erik Balto
Grafiker v/Unico Reklamebyrå

jebalto

Lanserer Apple Leopard i januar vil vel mest sannsynlig Vista bli utsatt enda et halvår eller to :P

-----------------------------------
Jan Erik Balto
Grafiker v/Unico Reklamebyrå

Truls Waage

Ja, de må jo få tid til å legge til de nye idé'ene som de plutselig fikk når Leopard blir lansert :-P

dibon

Gleder meg til Leopard :D Det skal bestilles på dagen!

MacMacintosh

Hallo.

Jeg håper, og tror, på en "MacBook Pro" med "Core Duo II", men jeg håper ikke at en "iPhone" vil komme, jeg håper at "MacPod Phone" kommer.

Takk.

P.S: Hvorfra kom "iTV-idéen"? Hadde vært kult med "MacTV" isteden.

moonwalk86

Navnet "iTV" er bare et midlertidig navn. Ifølge Jobs så arbeider de med et bedre navn en iTV.

illuminated

Eller kanskje bare mac phone eller mac chat?

KorHan

Mac Chat? litt for McSnack for min del:P

modin

Pawnboy tror nok ikke oppraderingen av Macbook pro kommer så seint som i Januar, den kommer nok i god tid før Jul. I januar har jo Intel allerede lanser ne og forbedre utgaver av Core 2 Duo.

terulz

Gleder meg til keynoten! Noen som vet når den kommer (live stream?) og hvor man finner den? Jeg vil helst unngå å få vite om noen av nyhetene før jeg får sett keynoten..

jonello (ikke bekreftet)

Subject398
если все работает то я смогу это прочитать)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai