Disco - ny brenneprogramvare

Få mennesker vil påstå at brenneprogramvare er "sexy" eller at det å brenne CDer er en opplevelse. Noen ønsker nå å forandre dette og det hele starter med en av Mac1s favoritt applikasjoner, nemlig AppZapper. AppZapper er en morsom liten applikasjon som gjør det enkelt å fjerne installerte programmer gjennom et enkelt og morsomt brukergrensesnitt. Med samme filosofi tok folkene bak AppZapper som mål å revolusjonere CD-brenning - resultatet heter Disco.

Slagordet til Disco er enkelt og greit "We're having toast for breakfast", noe som symboliserer at Disco vil gå rett i strupen på Roxio Toast - det mest populære brenneprogrammet på Mac-platformen. Gjengen bak Disco ønsker å gjøre CD-brenning morsomt ved å gi programmet et helt nytt brukergrensesnitt og samtidig slå Toast på både funksjon og pris.

Disco skal i følge utviklerene ikke koste mer enn 14.99$ og ha et funksjonsett som er bedre enn Toast, dagens absolutt beste brenneprogram på Mac-platformen. Uansett om Disco slår Toast funksjonsmessig så har de ihvertfall slått dem stort på pris. Toast koster i dag 79$.

Utviklerene bak programmet har lovet at at Disco skal bli et morsomt program og dette skal de oppnå ved hjelp av mikrofon og motion sensor støtte. Hvordan de har tenkt å få dette til å fungere vites ikke, men programmet vil lanseres i løpet av høsten og er allerede i en lukket beta-utgave.

Du kan lese mer om Disco og deres planer på Discoapp.com

Otsego

Jeg er en av de heldige som fikk kjøpe programmet på macZOT for $4.99, har ikke fått betaversjonen fra dem enda dog, men må si jeg gleder meg.

Hilsen Christian
http://imelika.com - Otsego's Travel Blog!

klev1

Blir morro å teste dette.

Linz

Jeg tok også sjansen og kjøpte det på macZOT for en tid tilbake. Det har vært ganske kult å følge med etterhvert som de har gitt hint om hva slags applikasjon det egentlig skal være, og jeg må si jeg ser frem til å hive Toast i papirkurven.

Profanity is the one language all programmers know best

kaada

Jeg kunne ikke finne en plass hvor jeg kunne bestille/laste ned beta? Noen som vet hvor jeg kan kjøpe dette, fordi det ser jo knall ut! Sendte gutta ein mail, men regner ikke med at jeg får svar før i morgen... Anyway, bruker AppZap. Mest fordi det er gøy ;)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai