Ny VoIP-telefon til Mac

Vi Mac-brukere har hittil ikke vært bortskjemt når det gjelder USB-baserte telefoner til Skype og andre VoIP-løsninger tilgjengelig for Mac. Nå har MacMice, produsenten av en rekke produkter til Mac, lansert en USB-basert VoIP-telefon skreddersydd for Macen.

DangerPhone er MacMice sitt nyeste produkt og dette er en fullstendig VoIP-telefon basert på USB. Telefonen har støtte for Skype og alle andre VoIP-løsninger som støtter SIP-standarden. Telefonen har plug-and-play støtte for både Mac OS X og Windows og skal fungere strålende med Skype.

Det beste med denne telefonen er prisen. For kun 30$ får du en fullfunksjons USB-telefon med et annerledes design. MacMice har ikke fulgt flokken og laget en VoIP-telefon som ser ut som en vanlig telefon, men vært kreative og prøvd å lage en telefon som dekker behovene til VoIP-brukere.

Om designet vil slå ann blant flittige Skype-brukere gjenstår å se, men til 30$ er det ikke den store investeringen det er snakk om. Les mer om Dangerphone hos MacMice.

dangerphone

dangerphone

Kilde: Engagdet

firepack

Kan ikke akkurat si at den var veldig sexy. Minner meg faktisk om telefoner man fikk for 10-15 år tilbake... Imponerer ikke meg når det kommer til design i hvertfall. Kanskje den skulle ha kostet $20 mer, og faktisk hatt et allright design. Ikke vet jeg..

Daniels bilde

Daniel

Synes ikke denne var noe fin. Liker heller å bruke headsett eller speakerphone.

Haugeberg

Den ville jeg aldri ha koblet til macen min.

MacBook 13"
iPod vidio 60GB
Canon EOS 350D

skaugabr

jeg trodde først det stod "Design Phone" bakpå. ikke akkurat...

Haugeberg

Så ut som det, men kansje det skal være: "Danger Phone"

MacBook 13"
iPod vidio 60GB
Canon EOS 350D

lutin

USB IP-telefonene 36-2248 og 36-1985 fra Clas Ohlson funker på OSX! Det står bare ikke skrevet utenpå pakka. Hent drivere på http://www.yealink.com/en/skypedown.asp for den ene, VoipVoice-driveren må du derimot søke litt etter (fra en "alternativ OEM-leverandør") http://www.voipvoice.com/
Fungerer suverent!

wigen

Finnes det alternativer?

bZerk

Hjelper lite når denne kun kan sendes innenfor USA (Order your Danger Phone here and it will be shipped to you (in the USA ONLY) from our California distributor by UPS or USPS Priority Mail.) Jeg har en av de Clas Ohlson telefonene og den fungerer utmerket. Pent hvitt design også.

kmb

Denne var virkelig STYGG! Håpløse greier!

Scooter

IPEVO free-1 kan aboslutt anbefales god lyd og bra design !

http://www.ipevo.com/flash/index1.html

bZerk

Denne modellen, Webtalker 200 koster 298,- og fåes på ClasOhslon, fungerer fint med Mac.

bjarnearbeids bilde

bjarnearbeid

Omg, ser ut som en blanding av leiketelefon og sånn baby-radio/overvåke-ting. Den vil jo ødelegge alt det estetiske med mac'en, om ein plasserer en sånn ved tastaturet.

Åge

Det var det værste jeg har sett!!!

TorbX

Når det gjelder disse USB-telefonene, må man ha USB 2.0? Jeg har bare den gamle USB-varianten...

applecores bilde

applecore

En kompis av meg har kjøpt IP-telefonen med art.nr. 36-1985 fra Clas Ohlson. Han lurer på hvilken driver som må til for å få denne til å virke på Mac?

strangels bilde

strangel

Kan noen fortelle meg hvorfor man vil ha en slik sak koblet til maskinen sin istedet for et stereo headset av fet kvalitet?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai