Checkout beta lansert

Driver du butikk? Nå kan du drive den fra Macen!
checkout

Mange kreative Macere har sikkert gått med en drøm om å starte sin egen butikk, mange har sikkert også tatt steget og åpnet sin egen butikk. Da har man også sikkert opplevd at det finnes svært få gode løsninger for å la Macen stå for kassedriften i butikken. Nå har det endelig kommet en løsning som ser både bra ut og har mange god Mac-lignende funksjoner. Programmet hetet Checkout og inneholder mange gode funksjoner.

Checkout har støtte for barcode/produktnummer/serienummer-scannere, synkronisering med adresseboken, støtter mange valutaer og har et meget godt og enkelt brukergrensesnitt. Programmet er laget for å kunne drive en liten butikk via sin Mac og er nå tilgjengelig i beta versjon. Prisen er fortsatt ikke offentliggjort, men betaversjonen er tilgjengelig for gratis nedlastning.

Du kan lese mer om Checkout på Checkoutapp.com

Per-Kristian

Noen som vet om noen som selger POS hardware til Mac?

Paperboy

Etter å ha sett demoklippene så har jeg kommet fram til at dette programmet er G E N I A L T! Fikk nesten lyst på å starte butikk selv.

Audioslave

Har testa det, og det virker veldig bra bortsett fra et par ting. Det er f.eks ikke mulighet for å redigere "invoices" malen (bortsett fra å legge på egen logo), derfor blir alt på engelsk og det blir ikke tilpasset f.eks giro f60-1. I tillegg er det ikke mulighet for å bruke programmet over et nettverk. Men ellers fungerer det veldig bra! Tror jeg må holde meg til et nettbasert programm intill videre, men når det kommer en oppdatering vil det fort bli fristende å bytte!

limbo

Testa dette nå, det er helt elsk. Kommer til å bruke det selv.

KJUP

Jeg finner ikke programmet. Lenken gir "svar": http://apc.aptilo.com/dnserror.html, finner ikke siden. Er det feil adresse?

Jeg kunne også tenke meg navnet på "nattbasert" program, slik Audioslave skriver om. Er dette er regnskap/faktura-program som funker på Mac?

cannons bilde

cannon

Noen som vet noe om hvorvidt faktureringsdelen i dette programmet er lovlig iht. endringene i regnskapsloven, som det har vært snakket en del om på forumet? Enig i Audioslave med henhold til f60-1. Programmet ser for øvrig riktig så lekkert ut - må testes. Også kan man kanskje komme i dialog med skaperne av programmet om norsk oversettelse av fakturamal (fortrinnsvis med tilpassing til f60-1).

Mvh Frank Cannon, P.I.

agk

Er veldig i tvil om du finner noe... er en stund siden jeg lette, men tror bare jeg fant ett alternativ... Endte med å skrive en løsning selv i java... Stadig under utbedring, men likevel et pos-program som kan kjøres på mac :D

cannons bilde

cannon

Hva er dette, hvis det ikke er Point-Of-Sale-programvare?

Mvh Frank Cannon, P.I.

epifant

Hadde vært litt småstilig å kunne bruke iSight som strekkodeleser, slik som på Delicious Library :D

Polymorphs bilde

Polymorph

Etter å ha rapportert en bug til de, fikk jeg følgende svar på slutten:

PS. A Norwegean version is coming!

Blir spennende å se om de kommer med noen norsk løsning, eller om det kun er snakk om språklig oversettelse.

Buggen var at i NOK kan du ikke ha mer enn 999,-.
De visste om det, og jobber med saken.

agk

Leste software, men det stod jo hardware...

For poshardware til mac, sjekk denne linken: http://www.posdirect.com/macpos.php

Skal du ha touch-display er jeg ikke helt sikker på hva som er kompatibelt, men det er jo strengt tatt bare en flatskjerm og trackpad i ett...

Per-Kristian

Jeg vet at på Eplehuset bruker de Hansa som POS Software, men det er ganske dyrt..

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

Office line bruker Ixmal Sales og Ixmal POS, vet jeg.

admins bilde

admin

AppleStore tror jeg har sin egen skrevet POS. Men det er kanskje ikke så rart, Apple bør jo ha nok kodere å ta av :)

mdanielsen

Jeg har snakket med utvikleren av programmet, og har fått opplyst om at så fort BETA versjon er over vil de norske som har meldt sin interesse få beskjed om hvordan de kan hjelpe til å oversette programmet.

Ellers er faktura malen laget av CSS/HTML, så det skal være lett å få den til å passe norske lover.

Følgende er et utsnitt fra mailen jeg fikk tilbake:
While we are still in beta, it's not smart to localize just yet, as a
few things will change before the release. When we are ready to
release we'll contact you to work out the details.

Translation is done with the standard Cocoa strings file and will
take about 2 hours, I guess. Customizing the invoice will be CSS/HTML.

macHooligan

Vips, så var min versjon oversatt til 50% norsk. Jeg går i gang med faktura-layout så snart jeg er kvitt kunder og andre forstyrrelser. Dette programmet MÅ vi bare få til å funke 100%, så vi kan sprenge regnskaps-PCen til smithereens en gang for alle.

Mac Pro 2.66/ 3gb /2,5tb
Powerbook G4 12" 1,33 768mb/ 80gb
Hackintosh Pentium 3.2ghz 2gb/ 1.5tb

Per-Kristian

Er det ingen som kan lage et billig og bra POS program da? Hansa World koster 5590,- + 2250,- i serviceavtale pr. år. (pr. bruker)

macHooligan

Jeg har ingen kjennskap til programmering men er mer enn villig til å spleise på en norsk koder med peiling. Hadde dette programmet hatt mulighet for kobling til terminal og kasse, ser det slett ikke ille ut og vil kanskje ta knekken på de store gutta rimelig kjapt. MadeBySofa har virkelig funnet den røde tråden i brukervennlighet på sine applikasjoner.

Per-Kristian

Du for mase litt på dem om å lage det da ;-)

macHooligan

Det har blitt noen mailer allerede, ja :) Må bare ikke gi inntrykk av at vi er villige til å betale 5000,- for pakka, slik som alt annet.

Mac Pro 2.66/ 3gb /2,5tb
Powerbook G4 12" 1,33 768mb/ 80gb
Hackintosh Pentium 3.2ghz 2gb/ 1.5tb

Peedy

iMac 20", Dual Core 2,0 Ghz, 256 mb skjermkort og 1 GB Ram
iPod 5G Svart

macHooligan

Nei, jeg mente at vi ikke må gi inntrykk av at vi trenger det SÅÅÅÅ sårt at de ender opp med 5000,-. Mange av de norske leverandørene av slike pakker tar gjerne 5000,- for programmet og opptil 2500,- pr. år for å få oppjustert mva-endringer o.l. Markedet for regnskapssoftware er skittent og spekulativt så det holder. Checkout er midt i blinken for de aller fleste av oss og er enkelt nok å bruke og justere til at vi slipper den håpløse supporten og de årlige samtalene med sleske selgere. Jeg nektet selv å kjøpe en av de store pakkene fordi selgeren va så inni H positiv og søt at jeg fikk hull i tennene.

Mac Pro 2.66/ 3gb /2,5tb
Powerbook G4 12" 1,33 768mb/ 80gb
Hackintosh Pentium 3.2ghz 2gb/ 1.5tb

jonello (ikke bekreftet)

Subject398
если все работает то я смогу это прочитать)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai