Apple oppdaterer .Mac webmail

Apple har nå lansert sin oppdaterte versjon av webmailen i deres .Mac tjeneste. Webmailen har fått en stor ansiktsløftning og ser nå forbausende lik ut som Apples Mail-klient i Tiger. Apple har brukt en rekke "fancy" AJAX løsninger - som blant annet dra & slipp funksjonalitet, smart refresh i innbkosen og tastatursnarveier slik som Gmail.

For de av dere som har .Mac er det bare å logge inn og prøve Apples nye webmail. De som ikke har .Mac kan ta en titt på funksjonene på Mac.com

Benjamin

Porno

Benjamin
http://www.benjaminvold.com/

Polymorphs bilde

Polymorph

Jeg digger det.

Veldig godt utført! :)

5/5 fra min side.
Likte det med aliases.
Visste ikke at .mac hadde noe slikt?

dibon

.Mac er alt for dyrt! .mac slik den er i dag burde vært et gratistilbud for ALLE som kjøper mac. Men de kunne også lansert en PRO utgave med mer lagring etc.

ZiPLe

I preference-panelet kan man velge "Check mail from an external POP account". Noen som vet om det er mulig å legge til en IMAP konto? Hadde jo vært konge om .Mac-mail kunne stilles inn slik at det ble en "kopi" av Mail.app.

mac_man

Etter å ha testet den nye .mac-mailen, synes jeg dette er verdt pengene! Jeg bruker Idisk som hardisk og flytter filer fra skolen og med meg hjem, også bra. Finnes sikkert gratis løsninger, men ikke så godt integrert som dette her!!! :-)

Polymorphs bilde

Polymorph

70kr måneden for 1Gb lagringsplass er ikke så mye.
Det er vanlig takst for 1Gb så vidt jeg vet.

Det er derimot ikke så billig med tanke på at man har hverlen PHP eller ASP-støtte.

Det er utrolig kjipt.

Magnuc

Jeg betaler under 70 kroner mnd for 250GB med lagringsplass...
http://www.servage.net/

.Mac er dyrt! Alle .Mac sine funksjoner burde vært mulig å bruke selv på egen ftp-server.

argelebs

Sjekk PM

2.16GHz MacBook Pro 100GB HD @ 7200 RPM 2GB Ram

Arne-Daniel

Jah. Her i Opera virker faktisk ingenting av det Mail-konseptet. Imponerende design, men det hjelper lite når det hindrer meg i å se mine egne eposter. Dette overgår til og med Microsofts nettleserarroganse!

argelebs

Jeg testa ut med Opera nå og alt gikk knirkefritt.

2.16GHz MacBook Pro 100GB HD @ 7200 RPM 2GB Ram

whildonen

Jeg er enig at dot Mac er ganske dyrt, men så skal man huske på at det ikke bare handler om lagringsplass. Mail der er bra og iDisk er mere enn kun lagring. Muligheten til å synke mellom flere Macer er noe som er ganske behendig for meg og dette fungerer temmelig knirkefritt, selv om jeg har hatt problem med mange filer eller store foldere og det er noe tregt til tider, hvilket ikke bare skyldes min forbindelse som i teorien er 8 mbits men i praksis er mere som 2,5 - 3. Men fordelen med dot Mac er altså integrasjonen av flere tjenester samt med forskjellige programmer. Det finnes også flere og flere tredjepartsprogrammer som fungerer glatt med iDisk, for eksempel. Alt dette bør man jo tenke på når man klager på prisen, men allikevel synes jeg naturligvis at den kunne senkes. Gratis, vet jeg ikke. Kanskje det skulle vært gratis med lagringsplass mens hvis man der i mot vil ha resten av pakke, kunne man betale? Og attpå det, kunne det være slik det er nå, med at man kan betale enda mere for mere lagringsplass - men at man setter ned prisen over det hele.

Men den nye mailen der virker lekker, ja....

toggen

Hvordan slette f.ex en spam-mail UTEN å åpne den?
Det var jo no prob. i den "gamle" versjonen...

Toggen

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai