iTunes 7.0.2

Apple lanserte i dag 7.0.2 oppdateringen til iTunes og kan lastes ned via programvareoppdatering. Den nye versjonen skal rette opp stabilitets- og ytelsesproblemer, samt støtte for nye 1GB iPod Shuffle, som etter ryktene kommer i butikkene på fredag.

Mer informasjon om oppdateringen finnes på Apples hjemmesider

Per-Kristian

Coverflow virker mye bedre nå :-)

Aphelion

Hvordan virker bedre?

Magnuc

Etter oppdateringen bruker min iTunes dobbelt så mye ram som tidligere. Tidligere brukte iTunes 30MB, nå 60MB..
Apple, hva driver dere med?

CPU ligger på samme som tidligere, rundt 3-4%.

nicho

Får satse på at itunes blir litt mer responsiv med denne oppdateringen. Syns 7.01 reagerer meget sent på min mac mini G4 og den kræsjer stadig på imac G5'en min...Savner 6.x versjonen...

bllan

den reagerte hvertfall mye kjappere nå, og godt var det.

Kristian

Ser at det nå kategori på iTMS - Pixar Shorts. Den er foreløpig ikke tlgjengelig, men ser ut som om at Apple endelig har tenkt til å ha noen videoklipp på den norske siden også

taGs bilde

taG

Har ikke vært i stand til å avslutte iTunes siden før versjon 7.0. Når jeg trykker cmd-q får jeg opp en melding om at "Programmet iTunes avsluttet uventet etter at det ble startet på nytt. […]"

iTunes starter så automatisk opp igjen selv om jeg tryker "Lukk" i advarselsblokken. Lurer virkelig på når de fixer dette, evt. hva som er problemet mitt :/

kaspartu

kanskje på tide med en safari oppdatering snart også.. synes safari bli bare mer og mer ustabilt, så det hadde vært fint om apple satte sine programører på det siden de har fikset på itunes og det ser bra ut!

u2007528

itunes vil ikkje sortere lost-filmene mine riktig, uansett kva for ein sorteringsknapp eg trykkar på. iTunes...arrrrg

dibon

Har enda ikke hatt noen problemer med iTunes 7 jeg :)

Arne-Daniel

Har de fikset partymiks-problemet, så man nå kan velge "Vis: 0 sanger som skal spilles" og bruke dette normalt? dibon: har du ikke en gang hatt problemer med partymiksen?
Fustrerende at programmet fungerer så forskjellig fra maskin til maskin!

EDIT: Nei, feilen som kom i versjon 7 er enda ikke fikset.

kolbys bilde

kolby

Jeg skjønner ikke helt hva du mener Arne-Daniel. For meg fungerer det helt fint å velge «Vis: 0 sanger som skal spilles». Hva du mener med «bruke dette normalt» er jeg usikker på.

chreriksens bilde

chreriksen

60MB? Og du klager? Min suger nå 215MB RAM og 621MB virtual.... CPU ligger tett under 10%... Coverflow henger til dels...

MBP 2.16GHz 2GB RAM

Arne-Daniel

kolby: Har du prøvd å la spillelisten velge tilfeldige sanger etter at du har satt den til "Vis: 0 sanger som skal spille"? Hos meg finner den nemlig ikke nye sanger etter at den har spilt ferdig den eksisterende listen.

Lagde en tråd om det her: http://mac1.no/forum/viewtopic.php?t=39514

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai