Nascar 2003

Med nesten 6 års mellomrom mellom den orginale versjonen av NASCAR Racing for Mac og fjorårets NASCAR 2002 utgave er ikke mange Mac-spillere vant med årlige spill utgivelser i en serie. Men nå slipper altså Aspyr enda et NASCAR spill, under 6 mnd. siden forrige. Forbered deg på NASCAR 2003! NASCAR er USAs raskest økende sport, mye pga. en fin blanding mellom raske biler, mye action og ville tilskuere. NASCAR 2002 ble en suksess på Mac og nå har Aspyr bestemt seg for å slippe en oppfølger, NASCAR 2003. Spillet skal i følge Aspyr ha blitt mye mer realistisk og morsomt. Den forskjellen du raskest legger merke til er nye lag, statistikker, biler, baner og kjører med riktige sponsorer.

Grafikken har blitt enda et par hakk bedre enn 2002 og alle detaljer er med. Spillet støtter også FSSA (Full Scene Anti-Aliasing) og Anisotropic Filtering som øker realismen i spillet. Grafikken blir rett og slett fantastisk.
Spillets anbefalte krave er en G4 733MHz eller Dual 500MHz prosessorer, 256MB RAM og et RAEDON eller GeForce2 video/grafikk-kort. Spillet kan instilles slik at du skal få best mulig frame-rate med det utstyret du har. Aspyr anbefaler å ta de øvre krav som et minimum. Spillet slippes i USA i Mai.

En hel annmeldelse av spillet kan du lese hos Inside Mac Games

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai