Flere iPhone-spekulasjoner

I følge opplysninger fra komponentmakere i Taiwan og Japan, forbereder Apple to forskjellige iPhones. En Smart Phone med wi-fi, fullt tastatur og video, og en enklere versjon med musikkavspilling. Smart Phone-versjonen kommer med både GSM og 3G. Dette i følge en analytiker i Prudential Equity Group, Jesse Tortora.

ji

Apple har bestillt så mange forskjellige komponenter at det er den sterkeste indikatoren på at det blir to ganske forskjellige versjoner. Komponent-ordrene kan tyde på at Apple satser på å kunne selge 4.2 millioner enheter de tre første månedene iPhone er i produksjon.

Som vanlig er dette overhodet ikke bekrefet av Apple, hverken at de jobber med et sånt produkt eller hva som blir det endelige navnet. Apple har dog registrert varemerket iPhone i mange land og har eid domenet iPhone.org i mange år.

Kilder : Vnunet.com

dragehests bilde

dragehest

Den nanophonen der var muligens den fineste telefonen jeg noen gang har sett, synd det sikkert er en spoof.

Jarra

Håper de lager flere modeller. Foretrekker f.eks kamskjell framfor tradisjonelt mobildesign. Likevel må jeg si meg enig med dragehest, det var en flott mobiltelefon og jeg skulle gjerne hatt en slik en i lomma.

Even Ss bilde

Even S

Tastene så ikke veldig behagelige ut.
Men tanken var fin!

macwerners bilde

macwerner

dragehest : enig - det er en utrolig vakkker telefon lagd i photoshop... skulle nesten ønske den så sånn ut (hvis den kommer)

illuminated

Gleder meg til den kommer. Da skal jeg knuse SE W800I mobilen min med et smil. Trur Apple vil spise markedsandeler da de er dyktige på grensesnitt og har en kommpetanse på nettopp det området. Noe ikke SE og Nokia har!

"Vi har ansvar ikke bare for det vi gjør, men også det vi unnlater å gjøre."

audunr

Håper Apple får til det som ingen andre mobiltelefonprodusenter har klart, en kumulativ utvikling av mobiltelefoner. Det overrasker meg hvor historieløse produsentene av mobiltelefoner er. Når de først har klart å få en ting riktig (f.eks. menyer), så kommer det en ny modell med en helt annen løsning på problemet.

Kanskje er det slik at det er et team for hver telefon, og at de er for dårlige til å lære av hverandre. Så selv om denne telefonen ikke er 1000 x bedre enn andre telefoner, så håper jeg at den i alle fall er bra på alle områder samtidig. Og at neste versjon er bedre...

MVH Audun

struktur

Helt, helt enig med Audun, det er utrolig hvor lite erfaringsoverføring det er mellom ulike modeller fra samme selskap! Tror kanskje designteam-teorien din er riktig...

Apple er jo vanligvis veldig flink til kumulativ utvikling (ikke mange eksempler på det motsatte...) og de har høy kompetanse på nye produkter og integrasjon.

Gleder meg også til en telefon som snakker "innfødt" med Mac'en, iCal, Adresseboken, iPhoto, iTunes, og sikkert endel vi ikke har tenkt på....

struktur

quadra800s bilde

quadra800

Den var jo bare lekker.

Andhest

jaja, den var jo nesten lik :P

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai