Unsanity haxier i Universal Binary

ShapeShifter fra Unsanity er en såkalt "haxie" som lar deg forandre så og si det meste ved utseendet til OS X. Det fins en rekke temaer allerede man kan laste ned. Nylig slapp Unsanity versjon 2.4 av ShapeShifter og den nye versjonen er Universal Binary og altså kompatibel med Intel-baserte macer. ShapeShifter 2.4 er kun kompatibel med OS X 10.4 og høyere.

I tillegg til å tilby programmet i UB, retter oppdateringen også en rekke bugs og tilbyr flere nye features. Blant annet støtte for "unified" vinduer. En komplett liste over nye features finner du på hjemmesiden til ShapeShifter.

Det hersker evig debatt blant mac-brukere om hvorvidt bruk av haxies som ShapeShifter gjør OS X tregere og ustabilt. Dette er noe vanskelig å ta stilling til, men bruk av programvare som gjøre store endringer på systemet er ikke å anbefale og bør benyttes forsiktig.

Shapeshifter koster $20 og er tilgjengelig for nedlasting her.

Unsanity slapp også en oppdatering av Mighty Mouse; en haxie som lar deg tilpasse utseendet på musepekeren. Programmet er nå oppe i versjon 1.3, forekommer som UB og krever OS X 10.3 eller høyere. Programmet koster $10 og er tigjengelig her.

Aracna

Etter å ha hvert Windows mann i mange år, er det å jobbe i OS X bare drømmen med tanke på utseende! Jeg tror det kommer til å ta en stund før jeg laster ned slike prgrammer som dette... da Aqua GUI´en bare lekker som den er!

Men jeg har full fortålse for dem som vil teste dette prgrammet!

Swordfishs bilde

Swordfish

Har testa det, og det fungerer finfint. Har ikke hatt noen problemer med programmet i det hele tatt. Eneste man skal være obs på er at ikke alle skins'ene er like bra. Noen ser bare fæle ut...noen skal vel kanskje se stygge ut, hva vet jeg.

Madsbadss bilde

Madsbads

Under Testinig :):S

Testet: Godkjent xD

ameneon

Testet dette for mange år siden, men likte det ikke noe særlig. Mulig det har blitt bedre, men tidligere versjoner gjorde definitivt systemet relativt ustabilt hos meg. Vet at folk har varierte erfaringer med bruk av dette.

Loose Change | blog | flickr.com | last.fm | myspace

sneipen15

blir mac`en treigere vist eg bruker dt ?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai