Detaljer om iPhone lekket?

Kevin Rose er mannen som tidligere meget presist avslørte planene om iPod Nano rett før Steve Jobs offentliggjorde herligheten. Nå kommer han med oppsiktsvekkende detaljer om den angivelig planlagte iPhone via sin podcast.

iphone

Ifølge Kevin inneholder iPhone en god del interessante features, blant annet to batterier koblet til én lader; det ene batteriet for musikk, det andre for telefonfunksjonalitet. Listen over funksjoner nevnt av Rose er som følger:

  • ekstremt liten utforming
  • dual-batteri
  • Flash minne: 4GB for $249, 8GB for $449
  • "slide-out" tastatur
  • muligens touchscreen

Dette er naturligvis bensin på ryktebålet, og det blir spennende og se om noe av dette matcher det vi får se på Macworld Expo i San Fransisco i januar.

Se Diggs videocast:

Kilde: Engadget

Tags:
martins bilde

martin

En problemstilling som kanskje ikke har blitt diskutert alt for ofte, er om en eventuell iPhone vil kommer til Norge? Uansett er det nok et lekkert forslag til utseende.

FireFoxs bilde

FireFox

Jeg håper den kommer til Norge....om ikke blir den nok kjøpt ved en ferie til fjerne østen.
Dette er et produkt som kommer til å selge varmt....og noe skyldest nok merkevaren. Håper det blir en like stabil sak som mac'en.

elacin

Altså, man kan jo si hva man vil om at disse ryktene har gått i årevis nå, men /om/ det kommer noe som ligner på det bildet der bor jeg gjerne en uke i kø midtvinters for å få fingra i en :)

--
elacin

(kan dere komme over at vi har rett når vi sier det er teit å ha specs her?)

jpsalvesen

Pent forslag. Lurer på om den inneholder kamera også?

Nesten synd jeg kjøpte mobil i vår og iPod nano 4gb i forrige uke. Velvel. Jeg får vel vente på annen generasjons iPone ;)

NuSkool

Både Engadget og Kevin mener at den kommer som GSM med 3G, som hvertfall gjørt at den vil kunne brukes i Norge.

Øysteinhs bilde

Øysteinh

Dette er såå garantert kjøpt og betalt av Apple.
Apple lever av "rykter" og "leaks" for å hype opp produktene, men - jeg kan være den første som innrømmer at det fungerer.

--
Kanskje vi skulle hatt en emo-dag også? De er litt i samme bås som gothere og satanister, bare at de er "dypere" og ikke sinte, bare skuffa. -Nils

kolbys bilde

kolby

Det er det dummeste jeg har hørt. Av alle firmaer i verden så er Apple de siste som trenger å gjøre det med den gruppen fans som de har. Men det man kan lure på, er hvor mange flere seere denne podcasten fikk etter at de snakket om dette.

ameneon

enig med kolby. Apple trenger ikke, og kommer nok aldri til å trenge å betale for at rykter settes ut. Ja, de lever av det, men de har spilt kortene sine riktig i så mange år at nå går den prosessen av seg selv.

Loose Change | blog | flickr.com | last.fm | myspace

RissEh

http://www.myiphone.com/apple-iphone-patent-3068.php <- her har det kommet enda flere detaljer angående iphone, blant annet en patentsøknad.

Simen89

Hvis den prisen som er nevnt der blir aktuell, kommer den til å bli svindyr i norge, tror dere ikke? etter avgifter og moms og drit...

Per-Kristian

$299 = 2490,- i den norske butikken.

Macintosh

eg hadde håpa på at dei skulle lage ein iphone som berre var ein mobiltelefon.
dette blir jo meir ein ipod nano enn ein mobiltelefon i og med at den blir levert med 4 og 8 gig.
eg har allerede ipod

cybervision_

For meg som har en Samsung med sprukket skjerm og dårlig batteri, og har akkurat solgt min iPod mini er jo dette gode nyheter, en slik iPhone med 4 GB til 2,5 K er jo perfekt hvis den er så bra som jeg mistenker den kommer til å være...

MacBook 2.0 - 2 GB Ram - 80 GB

Arne-Daniel

Men nå kan du kaste iPoden skjønner du ;)
Har lenge vært fan av idéen med å sette en mp3-spiller i mobilen. Da frigjør du jo dobbelt så mye plass i lomma som hvis du skulle hatt mobil og mp3-spiller separat.
Sony Ericsson har vel vært markedsledende på dette, men problemet har alltid vært at det er for lite plass på mobilene, og de samarbeider dårlig med store musikkprogrammer som iTunes. For eksempel har de fleste mer enn 1GB musikk de hører på. iPhone blir etter det jeg vet den første mobilen som fikser begge disse problemene, og dermed blir det også den første mobilen som også fungerer skikkelig som en mp3-spiller. Applaus for Apple... igjen!

Er likevel litt i tvil om jeg kommer til å kjøpe iPhone selv. Nå har jeg nettopp gjort innkjøp av en mobil som er god på nyttefunksjoner som kalender, adressebok, notatskriving, osv. Kjenner jeg Apple rett, vil de heller gå for en multimedietelefon enn en nyttefunksjon. Men vi får vente og se :)

Forresten: hvorfor skulle ikke iPhone kunne lanseres i Norge? Like raskt som resten av verden?

Koomin

Dagbladet har også fått med seg denne nyheten:
http://www.dagbladet.no/dinside/2006/12/04/484974.html
Dette kan se veldig bra ut.

2mass

Jeg tror ikke de gjorde det for å få flere seere altså.. de har over 200 000 nedlastinger på hver podcast.

| MacBook Pro 15.4" 120GB 2GB RAM |
|SE K610i|

iAperture

Fantastisk flott!
Den ska jeg ha! Håper den blir den endelige ass!

OSX på tlf?!

pølsas bilde

pølsa

Så kan der ta et helt med ro, for da skal jeg tjene millioner på å lisensiere den og selge på berget

kollalfa

Eg er ein "sucker for QUERTY". Så viss iPhone ikkje kjem med QUERTY-tastatur skal det nok mykje til for at eg byter ut min Sony Ericsson P910 (vert truleg heller ei oppgradering til P990). Men iPhone ser utvilsomt lekker ut!

(:-#

kolbys bilde

kolby

Jeg tror ikke du noen gang får en mobiltelefon med et QWERTY-tastatur der W er byttet ut med U slik som på ditt tastatur. Hehe.

cybervision_

allerede til Januar, tror nok Steve har endel snacks til sultne fanatikere da. iPhone, iTV, rykter om veldig tynn mac (?) kanskje noen nye saker til iPod? Må si jeg gleder meg...

MacBook 2.0 - 2 GB Ram - 80 GB

EinarJ

Meh, DVORAK > AZERTY > QWERTY, anyways, det er et poeng å ha iPod nano og mobiltelefon i ett, mobilen har du med deg overalt uansett, mens du kanskje legger igjen iPoden når du skal enkelte ting, er det ikke også mye mer praktisk for folk å ha èn ting i lomma istedenfor to? Mener å huske at jenter som regel såvidt har plass til mobilen i lomma, når de først har små lommer, ville det ikke da være en killerløsning å ha iPoden inni den mobilen du såvidt får skviset inn i lomma?

Og for den del, hadde det ikke vært enda mer killer hvis telefonen hadde synkronisert prikkfritt med iCal, Adressebok, Mail, TODO-list, Salling Clicker, og Front Row? Mail-synkronisering kunne fungert slik at du kunne motta og sende, samt oppbevare SMS og MMS i Mail.app, og hvis kontaktene dine er godt organisert i Adressebok, slik at de har telefonnr, mail-adresse, og eventuelle IM-adresser, kunne du holdt orden på, og søkt i alt, samt funnet ut hvilke kommunikasjonsmetoder som til enhver tid er mest praktisk.

For ikke å snakke om iTunes på veien, eller støtte for å spille av alskens videoer, med plugin-codec støtte, slikat alt skal kunne spilles av.

PowerBook G4 17" - 1536 MiB RAM, 120 GB HD.[url=http://www.pouet.net/prod.php?which=16310]Fjellbrød med rug og hvete.[/url]

energy52

Chill man!!!!
FOCUS!!

Cryptography

Hard integrering med Mail, iCal og Adressebok er det jeg håper på. Og selvfølgelig iTunes, og kansje iPhoto hvis det blir kameratelefon?
Eventuelt styre Macen med den via BT eller IR?

Even Ss bilde

Even S

Når det ikke er IR på di nye Macene, så blir det nok BT.

bjarnebss bilde

bjarnebs

ehhh.. er det ikkje IR-kontroll på Front Row?

med nynorsk i hjarta blir kvar dag som går eit mysterium... - bjarnebs.com

modin

IR komunikasjon, altså den gamle standarden som var i bruk for komunnikasjon mellom mobiler og blant annet bærbare PCer før Blue Tooth dukket opp.

Men macene har selvsagt en IR sensor til fjernkontrollen for front row, men det var alstså ikke det det var snakk om her.

ernie

Første telefonen jeg kommer til å kjøpe til full pris uten abonement, tipper jeg. Venter på en telefon som er perfekt til integrering med ical, med stor lagringsplass for musikk og sist men ikke minst apple grensesnitt. Det er kanskje det svakeste punktet til alle telefoner per dags dato, ikke godt nok brukergrensesnitt.

Istapps bilde

Istapp

Har utrolig nok ikke iPod eller noen annen form for Mp3-spiller, og en mobiltelefon som knapt er på denne siden av årtusenet. Så jeg tror jeg kan skaffe meg iPhone med god samvittighet når den kommer...

Andhest

haha, jeg har en iphone jeg:D ;)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai