Apples iPhone lanseres på mandag?

Apples svært så beryktede iPhone lanseres på mandag, ihvertfall hvis vi skal tro det svært seriøse nettstedet Gizmodo. Brian Lam for Gizmodo skrev i går en svært kort artikkel på nettstedet hvor han garanterte at Apples iPhone ville bli lansert på mandag. Han hevder at produktet er langt fra hva han hadde trodd, men at garanterer at vi får se produktet på mandag.

Det er sjeldent noen som helst i rykteverden garanterer noe som helst når det gjelder Apple og når dette i tillegg kommer fra et av verdens største gadget-nettsteder, så er det verdt å høre på. Fallhøyden for Brian Lam og Gizmodo vil være enorm hvis vi ikke får se en iPhone fra Apple på mandag. Man går sjeldent ut å garanterer hvis man ikke er 110% sikker. Allikevel har Gizmodo ikke tidligere kommet med korrekt informasjon omkring Apple og ulanserte Apple-produkter, noe som kan gjøre det vanskelig å tro på denne historien. Allikevel skal man ikke se bort i fra at Gizmodo normalt kun har rapportert om allerede eksisterende rykter, mens denne gangen hevder de å ha et scoop.

Gizmodo ville ikke si mer enn at produktet ikke var slik de hadde forventet det, noe som kan bety at Apple som vanlig har tenkt lengre enn sine konkurrenter. Kan det virkelig være realitet at et av Apples mest omdiskuterte og beryktede produkter skal lanseres på mandag? Helt siden 1999 har vi hørt rykter omkring denne telefonen, skal den endelig vise seg og er Apple klar til å gå til kamp mot de lite brukervennlige telefonene fra resten av mobilverden? Er dette en lansering som vil snu opp ned på mobilverden på lik linje som iPoden og Macen gjorde i sin tid?

Alt dette og mere får vi kanskje vite på mandag, i hvertfall hvis vi skal tro Gizmodo.

andrenos1987

Trodde det var tirsdager som nesten var fast lanseringsdag for produkter fra Apple jeg, hehe...
Gleder meg til iPhone kommer, om den kommer.. Blir morsomt å se hvilke innovative ting Apple vil gi mobilverden, men håper det absolutt at de ikke satser for mye på mp3 på iPhone. Det vil være å drite seg selv på leggen!

mingebretsens bilde

mingebretsen

Blir fett om den kommer til madag. Men det var da litt rart. Ville de vært med på julehandelen Så hvorfor ikke på keynoten. En så stor greie er nok ikke bare noe som plutselig dukker opp på Apple Store

Mvh Markus
www.mingebretsen.com

macwerners bilde

macwerner

Hmmm....han (Lam) skriver som sagt at produktet er langt fra hva han hadde trodd.Det kan bety at det er et eller annet asiatisk produkt med navn iPhone som kommer, f.eks. en wi-fi / skype telefon. Eller det kan være software relatert, i den siste builden til Leopard er det kommet telefonsvarer i iChat, så kan hende det er der Leopard han har fått en sniktitt av ? (En telefonsvarer er vel et sterkt pekepinn om telfoni i allefall)

ELLER; det er "the real thing" Apples mobiltelefon/PDA/mp3spiller ! Det er lov å drømme !

hoyds bilde

hoyd

jeg skrev for noen dager siden om dette på bloggen, hva med en tidligere patent på iPhone fra helt tilbake til 1997?

http://mac1.no/node/4153

--
hoyd

svars bilde

svar

Det blir heller ikke sagt noe om hvilken mandag.
Det blir heller ikke sagt noe om det er Apple sin iPhone.
Kan jo tenkes at det, som sagt tidligere her, er snakk om et annet produkt med samme navn.

limbo

Jeg tviler på dette, for han sa vel aldri at det var Apple sin iPhone. Så det kan godt være at det er noe asiatisk skvip.

dibon

Spennende!

mushers bilde

musher

Når han sier at produktet er langt fra hva han hadde trodd, så kan vel det også hende at han var skuffet? Mener å huske jeg hadde samme følelsen om Razr-telefonen da den kom. Det var hauset voldsomt opp, men virket egentlig ganske dårlig…

-E

kmb

"skal den endelig vise seg og er Apple klar til å gå til kamp mot de lite brukervennlige telefonene fra resten av mobilverden?"

De 2 store (SE og Nokia) har svært brukervennlig menyer. Kanskje ikke for bestemor, men hun hadde nok ikke greid å bruke iPod heller...

kuuuli

Hva ville vært poenget med å lansere den nå da?
uansett.. det står bare monday.
Er ikke Expoen MANDAG den 15. januar 2007 da?

/Thomas

Arne-Daniel

Der ble den helga ødelagt :/

"De 2 store (SE og Nokia) har svært brukervennlig menyer. Kanskje ikke for bestemor, men hun hadde nok ikke greid å bruke iPod heller..."
Dette er vel litt smak og behag? Synes Nokia begynner å komme seg, men SE-menyene er temmelig knotete til mitt bruk.

Endelig et rykte som kan bekreftes / avkreftes innen kort tid. Gleder meg som en unge :D

Mars

...i artikkeloverskriften hos Gizmodo at iPhone vil lanseres på mandag, det står at iPhone vil bli annonsert på mandag, altså to vidt forskjellige betydninger. At noe blir annonsert betyr at det blir gjort kjent/kunngjort, ikke at det faktisk kommer der og da. Med andre ord; mandag blir det kunngjort når iPhone kommer (neste år, selvsagt).

kjetil02

Synd www.iphone.com er opptatt...

hansi

bring it on Apple, jeg og VISAen venter spent!

TorbX

Det er ikke gitt at Apple produserer den "beste" telefonen enda... Som alle erfarne produsenter på markedet i dag, kan de også ha gått på en smell av den ene eller andre sort... Teite knapper, lyssvak skjerm, osv.

AD

hansi

TorbX: apple lager jo den beste MP3 spilleren, de beste datamaskinene og det beste operativsystemet. de har brukt laaang tid på iphone, og lanserer ikke uferdige produkter. jeg tror iPhone blir konge. har hatt mange mobiltelefoner og alle (bortsett fra SE t610) har jeg vært misfornøyde med. leste et sted at ca80% er ufornøyde med sin nåværende mobiltelefon, litt Apple, Steve Jobs og Jonathan Ive magi kan fort endre det

noe á la bildet til AD hadde vært noe!

-forresten, sjekk ut symbolet vedsiden av "Karin Svensson" på denne Leopard Previewen:
http://www.apple.com/macosx/leopard/ichat.html

et hint til iChat mobile?

Otsego

iPhone skal lanseres ja, men av Cisco, ikke Apple...

Hilsen Christian
http://imelika.com - Otsego's Travel Blog!

jonello (ikke bekreftet)

Subject398
если все работает то я смогу это прочитать)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai