Rykte : Steve Jobs tar pause fra Apple

Nettstedet Thestreet.com sper nå et rykte om at Steve Jobs muligens skal ha en pause fra Apple. I en artikkel med overskriften «10 rumors that could rock stocks», er første rykte at «Apple will announce that Steve Jobs will be taking a leave of absence from the company.»

Noe annet står det ikke, men journalisten som har skrevet artikkelen, Doug Kass, skal ha plukket opp ryktene fra diverse børshandlere og industrikilder i morgentimene i dag.

Er dette bare rykter for å få flere besøk på nettsiden eller evt. å dra fordeler av hva et slikt rykte kan gjøre med aksjekursen? Eller er det faktisk et snev av sannhet disse ryktene? Er Steve Jobs syk, eller har maset rundt tilbakedatering av akjser gjort det nødvendig med en pause?

Hvordan ser Apples framtid uten Steve Jobs?

Kide: Thestreet

kajac

Jeg sier bare en ting: Grøss!
---
Svart MacBook 2.0 GHz CoreDuo
"Lose Control. Gain Command."
// Besøk min hjemmeside // Blogg // Gratis Box.net //

jerk

Hvis det er fra børshandlere, så er det en alvorlig sak om slik informasjon er assymmetrisk kjent i markedet. Så den kilden tviler jeg på er sann. Det virker rart om han skal ta seg en lengre pause nå som Apple står over en av de mest spennende periodene på lenge. Han er jo ikke så gammel heller, så han burde ha krefter til å drive selskapet videre. Tiden vil vise...

----

Les bloggen min! www.kaffejoakim.blogspot.com

dusa

Nei, han er ikke så gammel den godeste Jobs, men han hadde et alvorlig kreftangrep for noen få år siden. Tviler likevel sterkt på sannhetsgehalten i dette ryktet.

Det står jo "10 rykter som kunne....". Altså en tankerekke slik jeg ser det, og ikke et reelt rykte.

macrules

En tråd om det her:

http://mac1.no/forum/viewtopic.php?p=309722

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai