Wall Street Journal "bekrefter" iPhone

Den anerkjente avisen Wall Street Journal har i dag publisert en artikkel (kun for betalende medlemmer) hvor de "bekrefter" at Apple vil lansere en iPhone/Apple-mobil under dagens keynote. Wall Street Journal har ved tidligere anledninger hatt svært så korrekt informasjon angående Apples fremtidige planer. Wall Street Journal avslørte f.eks. at Apple ville gå over til Intel og Wall Street Journal har også vært først ute med annen innsideinformasjon om Apple.

Wall Street Journals anerkjennelse gjør at mange nå ser denne artikkelen som en bekreftelse på at Apple vil lansere en mobiltelefon under kveldens keynote. Wall Street hevder at Apple samarbeider med Cingular, en amerikansk mobilnettleverandør. Cingular samarbeidet Apple også med under lanseringen av Motorolas ROKR-telefon.

At Apple velger å samarbeide med Cingular kan tyde godt for Europeiske GSM-brukere, da Cingular er en av de få selskapene i USA som bruker SIM-kort og tilbyr lignende tjenester som europeiske mobilselskaper.

Det er kun få timer igjen til vi vet hva som faktisk blir lansert. Kan det bli mer spennende?

beltazore

Nei, nå kan det snart ikke bli mer spennende! Virker som om julaften kommer tidlig i år! :)

ZiPLe

Bare så utrolig kjedelig at jeg er på vei hjem fra jobb i de tider... Kommer Mac1 til å ha SMS-oppdatering i dag?

Hater årsoppgjøret!! Utrolig kjipern å sitte på jobb å avstemme lønn når jeg heller ville plantet meg ned hjemme og hygget meg max med keynoten!!

edit:
Så nå at dere tilbyr SMS i dag og!! Konge!

qenjiro

hvor bra kan iPhone være tro? Hvordan skal den skille seg ut i mengden? bare en kombinasjon av ipod og en mobtlf.

emre5s bilde

emre5

Bare litt pirk: Wall Street Journal er da vitterlig en avis, og ikke et magasin.

olahau

Vil det være mulig å se en live videostream av keynoten?

xterminator

En videostream av keynoten kommer nok noen timer etter keynoten.
Det jeg lurer på er hvorvidt Apple har lagt tilrette for at denne kan tas i bruk utenfor USA. Ville vært ûberkjipt om den ikke kom her til lands. Regner vel med det blir noe ala iTMS som ble lansert i USA, England, Tyskland osv. først, og så til Norge etterhvert. Klarer de å levere til alle ved lansert vil jeg bli MEKTIG imponert!

Gjertsen

Fy fader det blir spennende i kveld altså!!!

Skal sitte i gostolen med øl og potetgull!

w800 min begynner å bli rimelig sliten så dette lover GODT!!!

simenv

Dette blir faktisk helt ulidelig spennende, kaster min W810i med ustabilt signal rett i søpla hvis den kommer til Norge i kveld!

Willygdraft

Klarer så vidt å vente. Lyst til å kaste min telefon også, men jeg tviler på at jeg kommer til å ha råd til en iphone, med mindre det blir forskjellige modeller med forskjellig hard-disk o.l.

cybervision_

Åhh, dette blir moro, to bad jeg ikke er hjemme hele kvelden... Men iPhone frister hvis en får iPod og fet telefon i en pakke! Ja, og hvis prisen er under 3 000, helst under 2500 også... Og kanskje nye iPoder, Macer, you name it, regner med Steve har ermene fulle :D

MacBook 2.0 - 2 GB Ram - 80 GB

Billhater

Jeg må le av dette forumet :) Akkurat som ungene på julekvelden. Resultatet blir sikkert som på julekvelden også: Noen blir glade, andre blir skuffet....

jonello (ikke bekreftet)

Subject398
если все работает то я смогу это прочитать)

jonello (ikke bekreftet)

Subject398
если все работает то я смогу это прочитать)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai