Lyst til å jobbe med Mac i student-tv?

Student-tv i Trondheim ser etter en dyktig macbruker, som gjerne kan Final Cut Pro, Quicktime, og har kjennskap til bruk av DV-kamera og DV-spillere. Er du student og bor i Trondheim kan student-tv tilby unik sjanse til å utvikle dine kunnskaper i et arbeidsmiljø der ditt arbeid virkelig blir satt pris på.

Den tekniske redaksjonen i student-tv har som hovedoppgave å utvikle best mulige tekniske løsninger for STVs administrasjon og medlemmer, samt å drifte disse tjenestene til daglig. Det er vårt ansvar å sørge for at video- og datateknisk utstyr er på plass og fungerer.

Som macansvarlig er du i et team av tekniske medlemmer. Sammen med teknisk sjef, systemutvikler (bla web), streamingansvarlig, utstyrsansvarlig og flerkameraansvarlig. Du har ansvaret for hele maskinparken som brukes i Student-TV. I STVs lokaler bruker vi 4 stk G5 stasjoner, med cinemadisplays, ekstern lydmiksepult, videomonitor og DV-spiller. I tillegg har vi en eldre maskinpark med G4 maskiner som brukes som kontormaskiner. STV er nøye med å følge lisensregler og betaler dermed for all programvare.

Maskinparken må alltid være operativ. Student-tv har ca. 70 medlemmer og til daglig er alle maskinene i bruk til produksjon. Det er dermed viktig utstyret fungerer til en hver tid.

Det vektlegges å være en ordensperson. Teknisk innsikt kan være en fordel, men det viktigste er kjennskap til apple-maskiner. Er du flink med Mac Os X, Nettverk og har kjennskap til Final Cut Pro Studio. Relevant erfaring er ikke et krav. Både gutter og jenter bør søke! Dette er en unik sjanse til å utvikle dine kunnskaper i et virkelig arbeidsmiljø der ditt arbeid virkelig blir satt pris på.

Selv om den tekniske redaksjonen har medlemmer med konkrete ansvarsområder er vi sosiale og hjelper hverandre. Helst skal du slippe å verken vedlikeholde eller rigge noe alene. Du belønnes med erfaring, god dokumentasjon, gjengmedlemskap og masse sosiale begivenheter. Er du student i Trondheim og interessert, søk stillingen i den tekniske redaksjonen!

For å søke går du inn her: http://www.samfundet.no/opptak/

Kontakt Gregard Andersen, teknisk sjef i student-tv dersom du har spørsmål. teknisk[at]stv.no Søknadsfrist er 26.01.07. Opptak er 01.02.07

paddes bilde

padde

Bør det ikke nevnes litt mer spesifikt at stillingen er ulønnet?

proximitys bilde

proximity

Dette er ikke en slik type jobb akkurat :) Det jobber litt i overkant av 1500 mennesker i studentersamfundet, de 70 medlemmene i student-tv jobber for å utdanne seg i sitt relevante felt, pluss at det er konge gøy og sosialt :) Håper å finne en ivrig macansvarlig :)

paddes bilde

padde

Dere bør heller håpe den dere får inn er en kompetent fotballspiller så dere slipper å tape mediastudturneringen hvert bidige semester.. ;)

ecolindo

Student-tv gjør en god jobb. Det er ikke alle byer i landet som har så godt studentmiljø som trondheim har. Student-TV er med på å bidra sterkt i dette.

rstanges bilde

rstange

Kanskje jeg må flytte til Trondheim... :-P

------------
Mr.$tangeland

jervi

Må nevnes at bare det å være gjengis på Samfundet i seg selv er en god unnskyldning for å søke denne jobben! Er selv IT-funksjonær i Studentradion i Trondheim (hvor vi ikke bruker Mac :p ) og det er sinnsykt bra, både faglig og sosialt sett!
Lykke til med opptaket!

google

Samfundet er tøft!

Dorian

Allright jervi, vi blir kolleger snart!

satser jeg på =)

Jons bilde

Jon

Samfundet er alt for stort for min del, foretrekker blæst, men de gangene jeg var på samfundet var jeg på hyblene, og det er kult nok det, men man blir jo naturlig litt outsider hvis man ikke i utgangspunktet hører hjemme der, for alle kjenner alle omtrent, men gøy det og av og til! :)

// Jon (aka nle) // Støtt Mac1 - Switchguiden - Søkeguiden

sungame

Samfundet er muligens tøft, men STV er enda tøffere!Alle macere som studerer i Trondheim og har lyst til å gjøre noe som helst utenom studiene burde søke på denne stilling fluksens straks!

- livet er en lang rappell

paddes bilde

padde

UD har også opptak for tiden, maskinparken er utelukkende Apple basert..

Det søkes etter både driftere og layoutmedarbeidere såvidt jeg har fått med meg..

jonello (ikke bekreftet)

Subject398
если все работает то я смогу это прочитать)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai