Apple Computer Inc. skifter navn

Apple har fra begynnelsen vært mest kjent for datamaskinene sine. Det er først i de senere årene de virkelig har begynt å satse på flere områder.

Med iPoden greide Apple å kapre underholdningsmarkedet. iPod har i dag blitt synonymt med mp3-spiller, og det er nå flere iPod-eiere enn det er macere. Når Apple idag lanser iPhone og TV viser de at de ønsker å hevde seg som noe annet enn "kun" et dataselskap.

Mange assosierer ikke lengre Apple med Mac, men med iPod, og sikkert snart også med iPhone. Da Steve Jobs idag entret scenen hadde han mer på hjertet enn bare nylanseringene. Han opplyste også om at selskapet vi i mange år har kjent som Apple Computer Inc. fra i dag (tirsdag 09 januar 2007) skifter navn til Apple Inc. Det spekuleres i om dette navnebyttet ikke også er en del av avtalen mellom Apple og The Beatles, som løste en tidligere navnestrid. Den kan du lese mer om i denne artikkelen

xenimus86

tittelen på den saken fikk meg til å skjelve i buksen.

wsimilas bilde

wsimila

På hvilken måte vil det å skifte navn fra Apple Computer til Apple Inc. løse konflikten med Apple Corps.? Det er ikke noe som tyder på at dette navneskiftet blidgjør det engelske plateselskapet. Men gjør forvirringen større.

Equerm

Dette var jo en grasal endring!

Pete424

Lurer på hvilke innvirkninger dette drastiske navneskifte har på verdensmarkedet.
Vitsen er?

zvaer

Når kommer neste keynote da? need some new hardware ;P

modin

wsimila det er ikke slik at navnebyttet løser noen ting, men mange mener at Apple har ønsket å bytte navn lenge, og at Apple corps har latt de bytte navn som et del av det forliket de har inngått.

Hvis du ikke har fått det med deg så ble konflikten med Apple corps. nylig løst med et forlik.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai