Microsoft annonserer Office 2008 for Mac OS X

Microsoft har nå annonsert at Office 2008 for Mac OS X vil bli lansert i siste halvdel av 2007. Denne etterlengtede utgaven av Microsofts populære Office-serie, vil bli lansert med full støtte for de nye Intel-prosessorene samt et helt nytt grensesnitt.

microsoft

Office 2008 for Mac vil ha samme grafikkmotor som nyeste Offce for Windows. Office Art 2.0 lar brukere enkelt legge til profesjonelt designede grafikkmaler med et eneste klikk, ikke ulikt hva vi allerede har i Apples Pages. Som i Microsoft Office 2007 på Windows vil Office 2008 også få et nytt grensesnitt. Grensesnittet mellom de to programmene vil være nokså like.

Microsoft vil også gi Office 2008 full støtte for Microsofts nye Office Open XML format. Office 2008 antas å bli lansert siste halvdel av 2007.

Kilde:
Microsoft
Apple Insider - bilder

simple

Har ikke Mac enda men får snart :) gratulerer til alle som måtte ha denne her

aks bilde

ak

Og null støtte for Visual Basic, som gjør det uaktuelt for mange større bedrifter å vurdere Apple.

areknutsen

Må vi vente så lenge? dough! Håper den kommer i billig teacher student edition med en gang....

noilivaps bilde

noilivap

''dough!'' som i deig? eller ''Doh!'' :p

Bringsverd

Dette ser utrolig mye bedre ut en dagens Office:Mac.

Vassago

Så de annonserer Office 2008 allerede? Dvs at de lager annonser..?

Jeg har ingen ordbok her, så jeg skal ikke si at det er helt feil, men jeg trodde "annouce" var mer i nærheten av "lansere" enn "annonsere", hvis det er der du har fått tittelen fra..
---
http://www.reach.no

axentrix

Nei, her tar du feil.

Å annonsere, betyr at de "sier at produktet kommer", mens å lansere, betyr å slippe til sluttbruker.

Eksempel; Steve Jobs har annonsert (og demonstrert) at iPhone kommer, men den lanseres ikke helt enda ;)

Vassago

Ok, det er ordbokdefinisjonen? Jeg er med på at å lansere er å slippe produktet ("launch"), men jeg er fremdeles ikke fortrolig med å annonsere i denne sammenheng. Det er for all del mulig det er jeg som ikke behersker norsk, jeg bare lurer.
---
http://www.reach.no

vemund

Sorry mikkesoft, dette er too little too late. Etter å ha vært en MS Office (for mac) bruker siden 1998 er toget nå gått for kostbar og lukket kildekode kontorprogramvare.

Begynnte å snuse på NeoOffice for ett og et halvt år sia, og etter 2.0 Aqua beta 3, så er det ingen vei tilbake. Med NeoOffice 2.0 får jeg gjort samme jobben uten å betale en svett øre til MS. Alt bare funker så j***a bra, NeoO. er Intel-native siden høsten 06, det er norsk grensesnitt, norske ordlister osv.

OK, så de skal komme med støtte for OpenO. XML også, men NeoO. kommer med det 27. mars! Støtte for VBA-macroer lover de også. Så why f*** bother med mikkesjetten?
http://trinity.neooffice.org/modules.php?name=News&file=article&sid=116

Skal man lage noe mer fancy layoutmessig, så har vel ingen seriøs bruker uansett vurdert å bruke MS Off.? Nei, da er det Pages eller InDesign/QXP (om virkelig vil være seriøs) som gjelder.

Så sjekk ut NeoOffice folkens! Dagens versjon, 2.0 b3 patch 11 er virkelig å anbefale...

Snarf

Har vennar som har opplevd at dokumenter i NeoOffice har plutselig endra seg på egen hånd, viktig informasjon er gått tapt, og det har vore umulig å få den tilbake. Som om arbeidet aldri har blitt gjort.

Dette har eg aldri hørt om eller opplevd med MS Office...

EG gledar meg til Office 2008.

Heime: MacBook(1.8Ghz-1GB)/MBOX2/Cort Bass/Les Paul Black Beauty Reissue
Jobb: - www.rabalderstudio.com -

vemund

Har ikke opplevd noe trøbbel med NeoO. alá det Snarf snakker om, men selvsagt, det er en beta-programvare vi har med å gjøre enda.
Men jeg har opplevd plenty med trøbbel med Off. 2004 under Rosetta, det buggy, tregt og kræsjer for et godt ord (med det resultatet at dokumenter går fløyten), så valget mellom Office og NeoO. er ikke vanskelig pr. i dag spør du MEG.

Let's face it, de fleste av oss bruker ikke kontorpakka til noe særlig mer enn å skrive brev, rapporter, notater og for å lage noen enkle regneark. Kanskje mottar vi halvartige kraftpunkt-dokumenter på fredagen sendt av kollegaer med for mye dødtid som vi vil åpne, men that's it.
Da trenger man IKKE overkill bloatware alá mikkesoft kontor, vi trenger ett program som fikser de tinga vi trenger, og ikke en million bla-bla funksjoner. Hadde faktisk klart meg med en slanka versjon av NeoO./OpenOffice, og regner med at det kommer også.

Et gratis tips til:
Om du bare skal skrive enkle ting: Bruk TextEdit, installer cocoAspell m/norsk ordliste, bruk rikt tekstformat og velg tilpass til side (under format), og du har en teksteditor som duger i 90% (eller mer) av tilfellene.

sortebill

Office funker ikke skikkelig på min maskin, den sier noen av fontene mine er "korrupte" merkelig nok fungerer de 100% i indesign osv. Office for mac er noe dritt, ustabilt er det også, kræsjer bare man ser på det omtrent..

Skulle ønske adobe kunne produsere en kraftig teksteditor med elementer fra indesign, det ville vært noe det!

Kids running around naked, fuckin' in the bushes

www.friendlyfoe.com

Unkny

Blir bra med Office 08. Office 04 har også fungert veldig bra og stabilt hos meg på både Powerbookene mine og Macbooken Proen min.

Sune

Sortebill: Har du sjekket Adobe InCopy?
http://www.adobe.com/products/incopy/
Tror denne må brukes i kombinasjon med InDesign, men kan likevell være verdt å se på.
Jeg har forresten ikke prøvd programmet.

jfj

Office er et must for oss (og vi er nok mange) som jobber intensivt i samarbeid med Officebrukere på Windows. jeg har prøvd både NeoOffice og andre alternativer, men de får før eller senere (helst før) problemer med å lese filer laget av andre eller å lagre filer som andre kan lese. Størst er problemene for Powerpoint. Faktisk er NeoOffice ubrukelig for meg. Jeg har ikke råd til å ta sjansen på at mine oppdragsgivere ikke kan lese filene mine. Så det er ikke så enkelt som mange av dere (unge?) nerder sier "kast alt som ikke er fra Apple". Så lenge flertallet bruker noe annet er vi som lever av kommunikasjon med denne verdenen avhengig av Office.

Jeg kan være enig i at Office allerede er noe overdimensjonert for de fleste formål, men en ny versjon er sterkt ønskelig fordi Office er relativt treg under Rosetta for min MacBook - særlig oppstart tar markert lengre tid enn på min gamle maskin.

dibon

Gleder meg til Office 07 for mac :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai