Virginia Tech vil bruke Xserve G5 i sitt cluster

I følge den høyt respekterte ryktesiden ThinkSecret og deres kilder, vil Virginia Tech oppgradere sitt enorme Power Mac G5 cluster til et Xserve G5 cluster. De samme kildene hos ThinkSecret som kom med nyhetene om Virginia Tech sitt cluster i 2003, sier nå at Virginia Tech vil bytte inn sine 1100 G5 maskiner med Apple sine nye Xserve G5 maskiner, som Apple annonserte på Macworld San Francisco i år. I følge en av ThinkSecret sine kilder har Virginia Tech en god stund hatt planer om å gjøre denne oppgraderingen. Stativene/hyllene og ventilasjonen til clusteret vil være det samme etter at Xserve maskinene er satt inn. I følge en kilde var hele systemet designet så akkurat noe slikt skulle være mulig.

Power Mac G5 maskinene som Apple får tilbake igjen vil komme til å bli solgt rundt omkring i de forskjellige Apple butikkene, men det er ikke klart enda hvordan Virginia Tech og Apple kommer til å gjøre dette.

Man vil selvfølgelig spare mye plass ved å bytte ut Power Mac G5 maskinene med Xserve G5 maskiner, og man tror Virginia Tech vil ta med enda flere maskiner i sitt cluster.

Det er enda ikke sikkert når Virginia Tech har planer om å gjøre denne oppgraderingen, men det vil sannsynligvis skje om ikke så alt for lenge. Noen kilder hevder at det vil bli gitt ut pressemeldinger allerede neste uke.

Les mer om, og se video om Virginia Tech sitt nåværende cluster.

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai