iPhone reklame på Oscar-show?

I følge Macworld vil Apple vise en teaser/reklamefilm for Apples kommende iPhone på søndagens store Oscar-show i USA. Macworld har fått informasjon som tilsier at Apple har laget en helt spesiell teaser kun for utdelingen, men vet ikke noe mer om filmens innhold.

Oscar-showet ble i fjor sett av hele 38.9 millioner mennesker live på den amerikanske TV-kanalen ABC. Apple har tidligere ved flere anledninger annonsert under Super Bowl og den mest kjente Apple reklamen, "1984", ble kun vist under Super Bowl i 1984 for å lansere Macintosh. Hvis Apple velger å kjøre en annonse under søndages Oscar, er det første gang Apple bruker Oscar-showet til markedsføring. Apples inntog i film og musikkbransjen gjør det mer realistisk at Apple velger Oscar-showet som arena.

Apples introduksjon av iPhone på Macworld Expo i januar har ført med seg mye spekulasjon og rykter. Det er fortsatt uvisst når Apple presis vil lansere telefonen og det har i lengre tid vært spekulert at Apple vil lansere tidligere enn antatt - kanskje allerede ved lanseringen av Mac OS X Leopard.

Daniels bilde

Daniel

Er det noen mulighet å se prisutdelingen live over nettet den natten?

And2000

Er ikke dette den samme artikkelen som stod her bare at i stedet for Oscar-show, stod det Super Bowl? Mulig jeg husker dårlig..

zands bilde

zand

Reklamen gikk i Oscar showets første reklamepause samt i senere reklamepauser. Reklamen består av masse klipp fra filmer der folk sier "Hallo" (går fra gamle svart/hvitt-filmer til nye filmer, siste klipp fra The Incredibles), så et bilde av iPhone, så sto det "Hello" og til slutt "Coming in June".

Symbian.no - Norges eneste Symbian-nettside!

And2000

Eh.. Jaja, man får vel igjen når man er så frekk i kjeften.. :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai