Adobe Creative Suite 3 lanseres 27. mars

Dagen som Apple, den kreative bransje og mange hobbygrafikere/designere har ventet på er snart her. Adobe kunne i dag bekreftet at den 27. mars vil de holde en "Special Event" i New York hvor de vil lansere Adobe Creative Suite 3. Adobe kaller det den største produktlanseringen i Adobes historie og svært mange har ventet lenge på disse produktene. Spørsmålet er bare hva vil Creative Suite 3 inneholde?

Adobe har vært svært nøkterne når det gjelder innholdet av Creative Suite 3, men det som ihvertfall er rimelig sikkert er at vi får se en oppdatert versjon av Photoshop, Illustrator og InDesign i Creative Suite 3. Foreløpig har ivrige Adobe brukere fått teste en beta utgave av Photoshop CS 3 og tilbakemeldingene har så langt vært svært positive. Apple har også vært et av de selskapene som har ventet lenge på en Universal Binary utgave av Adobes produkter. Den sene lanseringen har gjort det vanskelig for Apple og selge Intel-baserte maskiner til aktive brukere av Creative Suite. Rykter har lenge svirret omkring Apple og Adobe og mange har hevdet at Apple har hatt en liten "hær" av programmerere hos Adobe for å hjelpe dem med utviklingen av Universal Binary versjonene av deres produkter.

Det store spørsmålet er om vi også for se produkter som tidligere Macromedia Dreamweaver og Flash i en ny Universal Binary versjon. Adobe er foreløpig veldig stille om saken og har ikke gjort mye mer enn å bekrefte en lansering den 27ende samt produsere en liten teaser video.

Kilde: Macworld

mushers bilde

musher

… var jeg noe av det mest intetsigende jeg noen gang har sett…

· http://blog.smemo.no ·

kaospilot

Gleder meg til nye InDesign og Illustrator

taGs bilde

taG

Er mest interessert i å se nye Dreamweaver som skal erstette GoLive. Videoen var funky nok den :) spiller nok litt på de nye logoene til cs-programmene som består av fargede flater med tobokstavers akronymer "Ps" for Photoshop bl.a.

*Merke av i datoen i kalenderen* :D

segrov

Pr. i dag er Indesign og Illustrator esktremt ustabile og trege. Jeg håper at CS3 endelig får gjort noe med det. Slik det er nå, har jo Adobe monopol på vektorgrafikk-markedet, men siden ilustrator det er det eneste anstendige programmet på markedet, så har jeg lite mulighet til å velge meg noe annet...

...så jeg får håper at CS3 kan fjerne ønsket mitt om å bytte ut Indesign og Illustrator!

Øyvind Segrov – official hero of mr. Tom Sommerseth

dibon

Finally :D Blir godt med Adobe-pakka i UB :)

kolbys bilde

kolby

Dette vil sette fart i salget av Mac Pro.

Jons bilde

Jon

Da er det nok på tide med en oppgradering av hardwaren (og software). :)

// Jon (aka nle) // Støtt Mac1 - Switchguiden - Søkeguiden

Vassago

Segrov:
Jeg ville tatt en titt på maskinen min om InDesign er ekstremt ustabilt hos deg.. Det er det nemlig ikke hos meg, og jeg bruker det dagen lang, også til store tunge ting. Med mindre du snakker om InDesign på Intel, da blir jo saken (selvsagt) en annen.

perpixel

Synes jeg har hørt det før; «Adobe kaller det den største produktlanseringen i Adobes historie…» For å si det sånn – jeg tviler sterkt.

Fjern slagget i Illustrator, men gjør det selvfølgelig gjennom en gratis oppdatering. Nye versjoner skaper bare flere problemer. Det er en myte at alt blir så mye mer stabilt når man endelig har oppgradert.

Hele runddansen med nye versjoner er en nøye planlagt kommersiell strategi hvor funksjoner som egentlig skulle vært her for lenge siden er porsjonert utover flere år for maksimal økonomisk uttelling (utsuging???) i markedet.

Jeg synes Mac1 noen ganger kunne vært litt mer kritiske i sine kommentarer. Denne artikkelen kunne vært klippet ut av en pressemelding fra Adobe (for ikke å si Apple).

martins bilde

martin

Det er brukerne som skriver artiklene på Mac1. Vil du ha en annen vinkling på artiklene, får du skrive selv ;) Ellers har vi dette kommentarfeltet som kan benyttes til å presentere ulike synspunkter.

Vassago

Dette er jo uten tvil den største lanseringen for Adobe noen gang så vidt jeg kan forstå..
Adobe er etter hva jeg kan forstå større enn noen gang, de har tilegnet seg et par programmer som virkelig vil forbedre Creative Suite-pakken, og ikke minst; Mac-folk tripper som gale etter endelig å få en Universal CS-pakke.
Det blir ikke stort større enn det i den bransjen.
Selvsagt er det kommersielle grunner bak alt firmaer gjør, men det gjør det ikke til noe fryktelig og ondt, hadde de "sabotert" så lenge ville konkurrenter nemlig tatt over. (Se på Quark..)

(Akkurat samme innlegg som tidligere uten hentydninger til at man fort kan se ut som en naiv ekstremsosialst dersom man ikke forstår firmaers adferd og misforstår det med utnyttelse av sine kunder.)

perpixel

Er det noen som «inside information» om de nye versjonene?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai