Steve Jobs blant verdens viktigste personer på Nettet

PC World har kåret de 50 viktigste personene på Internett. Listen består av de som former hva du leser, ser, hører, skriver, selger, kjøper og hvem du blir venn med online. Mr Jobs er bare slått av de tre lederne av Google. Eric Schmidt, Larry Page og Sergej Brin, tilsammen gode for over 33 milliarder dollar etter at Page og Brin startet Google som et prosjekt på Stanford-universitetet i 1998.

Nummer to på listen er Apples administrerende direktør, Steve Jobs, mens nummer tre er Bram Cohen, en av stifterne av BitTorrent. Jimmy Wales, grunnleggeren av Wikipedia kommer som nummer fem på listen. Grunnleggerne av en annen populær nettside, YouTube, Chad Hurley og Steve Chen, havner som nummer ti.

DVD-Jon, som bl.a. brøt krypteringen som brukes på DVD-filmerer og Apples DRM på iTunes, er kåret til Internetts 18. viktigste person. Microsoft-grunnlegger Bill Gates er ikke på listen, etter at han abdiserte som selskapets øverste software-arkitekt i fjor. Inn på listen seiler derfor hans arvtager Ray Ozzie på 22. plass.

Wolfgang

Jeg vil ha en direkte link til kildene

RJ

http://www.pcworld.com/article/id,129301-page,1-c,techindustrytrends/article.html

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai