Camino oppdateres

Camino, nettleseren som mange Mac-brukere har som favoritt, har blitt oppdatert til versjon 1.0.4. Dette er en sikkerhetsoppdatering til nettleseren som er basert på Firefox/Mozilla. Den inneholder mange av de samme sikkerhetsfiksene som den siste Firefox oppdateringen introduserte. I tillegg til dette rettes en rekke feil og forbedrer import av bokmerker fra andre nettlesere.

Du kan laste ned oppdateringen hos The Camino Project

Twinrehz

Tenkte jeg skulle teste Camino, for å se hvordan den er å bruke. Og jeg må si at dette her likte jeg! Camino har fått en ny bruker!

Og sammenlignet med Macen min blir X-files bare tull

Gaijin

For ca et år siden ble jeg dritsur da Safari kræsja midt i en 2 GB nedlasting. I stedet for å begynne på nytt, letet jeg etter andre weblesere istedet og etter å ha testet Shiira, FireFox og Camino, stoppet jeg på Camino. Den er i mine øyne den klart beste nettleseren tilgjengelig på Mac.

Remember, the light at the end of the tunnel....may be you.

Don Rees

Jeg synes også Camino virker best, men samtidig så krever den plutselig masse prosessorkapasitet og får vifta til å starte. Noen som har det samme problemet?

Spesielt Dagens Næringsliv sin side har jeg merket meg, men også med andre nettsider, eller når man har brukt Camino lenge - da kan den plutselig suge 100 % prosessorkraft og forårsake at vifta går på maks. Også hvis jeg holder på i et annet program, men har Camino åpent, så skjer dette.

Jeg har derfor inntil videre gått tilbake til Safari, men den er ikke like kompatibel som Camino...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai