Bonus1 lanseres

Vi som drifter i1-sidene har i de siste månedene arbeidet på et stort prosjekt som kan sikre driften til Mac1 og resten av i1. Resultatet er Bonus1.no - en ny og smartere løsning for deg som handler på nettet. Bonus1 gir deg muligheten til å få bonus hos en rekke nettbutikker og tjenester via internett, Apple, MPX, Dell og Norwegian for å nevne noen få. Utvalget og prisene er de samme som før. Din oppsparte bonus kan veksles inn i gavekort fra en rekke forskjellige nettbutikker!
bonus1

Vi har utviklet en smart og enkel løsning som gjør det morsomt å handle på nettet. For hvert kjøp du gjør via Bonus1.no får du bonuspoeng. Disse bonuspoengene kan du igjen veksle inn i gavekort i en rekke forskjellige butikker. Du sparer med andre ord penger på alt du kjøper via Bonus1!

I første omgang åpnes Bonus1 for alle registrerte i1-medlemmer, dvs. er du medlem hos Mac1, iPod1, Linux1, Video1 eller i1 kan du begynne å bruke tjenesten allerede i dag. Ditt brukernavn og passord er det samme som her på Mac1. Tjenesten vil oppdateres kontinuerlig og nye butikker og gavekort vil legges til etterhvert som de blir tilgjengelige.

Tags:

limbo

Hehey, stilig saker :D

Dere er så effektive, !

simeik (ikke bekreftet)

Bra men applestore er bare til UK ....

Dog; vi kan ikke kjøpe i norge...

ch_knapp

teit og unødvendig - Mac1 (eller i1 om dere vil) burde holdt seg for god til slikt. Slike løsninger er forbeholdt Coop, Lidl og Gjerrigknark.no

Dessuten er det bare en måte for i1-eierne å få referansekroner fra disse netthandlene, som da deles marginalt med den som faktisk betaler for produktet.

-Christian

admins bilde

admin

Vi har fikset Apple-linken, takk for beskjed. Det er selvsagt frivillig å bruke våre tjenester, bruker du dem tjener du på det selv, samtidig som du bidrar til vår drift.

svars bilde

svar

Morsomt prosjekt og jeg likte grisen :)

men hvordan fungerer det med steder som er abbonement basert, ala NGT ol?

ch_knapp

Ja, såklart. Jeg yttrer bare min personlige mening om det, siden de fleste somregel sluker alle nylanseringene rått og ukritisk. Og her, som med RAM-greia som det var litt uenighet rundt for en tid tilbake siden*, så er det viktig som mediebedrift/nettsted at dere skiller mellom den redaksjonelle delen, og den delen som skal bringe inn penger.

-Christian

*Dere konsekvent anbefalte MPX gjennom Mac1s referanselinker og argumenterte med å støtte Mac1s drift., til tross for at andre solgte samme vare for halve prisen.

NikolaiFjagesund

Denne var ikke dum, men er litt enig med ch_knapp/Christian. Selv om man kjøper noe på mpx og får noen poeng her og der, er det ikke sikkert det går opp kontra et kjøp på f.eks komplett.no. Hvis dere skjønner.

"Livet er ikke et problem du skal løse, men et mysterium du skal oppleve."

OleUtnes bilde

OleUtne

Ikke dumt, slettes ikke dumt! Når jeg allikevel skal handle hos de nettbutikkene som dere samarbeider med, ser jeg ingen grunn til å ikke gå vegen om dere. Dette er en vinn, vinn situasjon :)

martins bilde

martin

Dere konsekvent anbefalte MPX gjennom Mac1s referanselinker og argumenterte med å støtte Mac1s drift., til tross for at andre solgte samme vare for halve prisen.

Ble det argumentert med lavere pris eller kun at man støttet Mac1?

Gaijin

Det er vel bedre å ha denne muligheten og da eventuelt la være å bruke den, enn å ikke ha muligheten i det hele tatt?

Remember, the light at the end of the tunnel....may be you.

aks bilde

ak

Selv om man kjøper noe på mpx og får noen poeng her og der, er det ikke sikkert det går opp kontra et kjøp på f.eks komplett.no.

Hvis du ikke finner varen til fornuftig pris i butikkene som Bonus1 er koblet opp mot, så bør du selvsagt droppe bonusen og kjøpe et annet sted. Det er en bonus, ikke noe som skal styre hvor du kjøper ting.

Judas

Enkelt og greit genialt.
Her er mange firma som eg brukar mykje. Blir morro å få bonus til meg sjølv og støtte mac1 samstundes som eg brukar same antall kroner.
Strålande Admin, ak, kolby & resten av gjengen.

hfuhruhurr

Vil nok bruke dette for å støtte Mac1, men jeg er absolutt ikke interessert i å skaffe meg "trumf-poeng".
Kunne det kanskje vært en løsning der mine fordeler heller gikk til å støtte Mac1?

aks bilde

ak

Det er jo hyggelig, men vi regner ikke med at så mange vil tenke slik ;) Vi har tenkt på å sette veldedige organisasjoner som valgmuligheter ved uttak av poeng, og kan da eventuelt også legge Mac1 nederst.

Vi har foreløpig ikke gjort det, for hvis vi skal påta oss donasjoner til veldedige organisasjoner så krever det en prosess som er både transparent og anonym. F.eks. en offentlig liste med datostemplede donasjoner, så kan alle se at donasjonen deres er telt med. Men det vil vi bruke litt mer tid på å tenke gjennom.

Så lenge du ikke tar ut poengene har du alltids valgmuligheten senere :)

simeik (ikke bekreftet)

Er det mulig å få link til education storen der også? :)

jonkriskas bilde

jonkriska

Likte dette!! Som sagt før, en vinn-vinn situasjon.

Spør jeg også - er det mulig å handle på AppleStore med studentrabatt via Bonus1.no?

alexment

Jeg synes dette var et positivt tiltak! Jeg bruker noen av de dere samarbeider, og vil bruke Bonus1.no når jeg skal bruke dem neste gang.

Truls Waage

Skal prøve å kjøpe min neste Mac i gjennom dette, så får jeg nok samlet opp en bunke poeng!

Zerocool

... hvor mye poeng tjener vi hver gang vi bestiller? Det er vel avhengig av prisen på varen... Noen som har oversikt?

limbo

Zerocool: http://bonus1.no/handle

Zerocool

Jo men jeg vil jo ikke handle nå...

limbo

ved vær "butikk" står det jo hvor mye du får.

Arne-Daniel

Godt konsept dette her! Det er forsåvidt en ting jeg synes var veldig forvirrende: "Vilkår for bruk av Bonus1.no"-siden (altså skjemaet man skal fylle ut første gang man går inn på http://bonus1.no/handle). Det var veldig forvirrende.

- Det står en "*" foran mange av feltene, men det forklares ikke dypere hva det betyr
- Man må skrive navnet sitt to ganger. Hvorfor?
- Man må skrive adressen sin to ganger. Hvorfor?
- Det er vanskelig å forstå hvilken tekst som hører til hvilket skjemafelt.

Jeg forstod det etter hvert, men i starten var det veldig forvirrende. Det er sikkert lett forståelig for dere som tross alt har laget siden, men for brukerne (som siden faktisk er laget for) kan det bli litt værre. Hadde jeg ikke vært bestemt på at jeg ville utforske denne siden, så hadde dere mistet meg som potensiell bruker.

Ellers et flott konsept, og en side med en fin stemning :)
Keep up the good work!

dibon

Hvor stort gavekort (hvor mange penger) hos komplett vil jeg få om jeg har 5000 poeng?

fredarn

Veldig bra! Gleder meg til den videre utviklingen :)

Jeg sparter, i1 tjener - positivt for begge parter :)
Jeg har mast på at dere bør starte med reklame, men dette var jo mye bedre :)

Nei til nettsensur! [URL]http://web.mac.com/fredarn/iWeb/Fredarn.com/Blogg/A2B5F681-6A5E-4DD1-AD6A-D612C59BEE3C.html[/URL]

Pandy

Hvor mange penger er poengene verdt?
Hvor stort gavekort (hvor mange penger) hos komplett vil jeg få om jeg har 5000 poeng?

Ja, hvor mye cash er det man får ut av det, er 5000 poeng 5000,-?

aks bilde

ak

dibon:
5000 gir et gavekort til en verdi av ca kr 500, vi skal gjøre dette tydeligere.

Arne-Daniel:
Tar det til etterretning og kommer til å forbedre det snarlig. Databasen bekrefter det du sier på en så konsekvent måte at jeg tror noen nettlesere viser siden på en annen måte enn vi hadde tenkt oss.

Navnet må oppgis to ganger fordi det første er en signatur, det andre er en leveringsadresse. Det stemmer at de her blir en og samme ting, men folk tenker seg som regel om litt ekstra før de signerer på noe, og dette er det nærmeste vi kommer. Vi kommer til å spille med åpne kort, da er det viktig at alle har lest reglene.

* betyr at du må oppgi noe i dette feltet, det andre adressefeltet er for folk som trenger to linjer. F.eks. hvis du ønsker ting levert på jobb så kan du skrive
Ola Nordmann
Adresse: Store Datasystemer AS
Adresse2: Kirkeveien 1

eller hjemme:
Ola Nordmann
Adresse: Kirkeveien 2
Adresse2:

Folk som har gjort det feil trenger ikke bekymre seg, du blir spurt på nytt når du skal ha tilsendt gavekort (de fleste kommer på epost uansett). Det er kun standard-verdiene som hentes fra denne registreringen. Bare send en epost dersom du tror du har fylt ut signatur-feltet feil, isåfall husk å fortelle oss om du har kjøpt noe i mellomtiden.

Iglebekk

Fungerer dette også når jeg klikker meg videre til utdanningstilbudet på apple store ?

Anders
anders.jengen.no

Mr Mac

Jeg lurer på det samme som Svar spurte om langt oppe, men som det ikke kom noe svar på...

Hvordan fungerer det med steder som er abbonement basert?

Feks. så betaler man BraFilm.no hver måned. Får jeg da 700 poeng pr mnd siden det står pr transaksjon?

admins bilde

admin

http://bonus1.no/informasjon er oppdatert med ny informasjon.

Apple Store Education gir også bonus. En transaksjon er en bestilling/ordre. Du får ikke bonus på løpende kostnader ved f.eks. et abonnement.

skaugabr

så hvis jeg kjøper noe hos applestore til 15000 kr, så vil det bety at jeg får bonus på 3000, som igjen betyr gavekort på 300 kr..slik jeg har forstått det..
ikke allverdens å spare på dette, men noe er det, så finfint dette...

xenimus86

Syns det begynner å bli litt VEL mange xxx1.no websider nå... Hadde jeg vært dere hadde jeg samlet alt på en webside.
Er det virkelig nødvendig med egne sider for ipod, video, mac, nyheter og nå - handling? Hvorfor ikke samle alt på ett domene? Det har så jævlig mye mer effekt. Dette begynner å bli for dumt. Dessuten var jo ikke fordelene så sykt bra på bonus-siden.
Sorry, dette fanget ikke interressen min. Sikkert bra for noen, men jeg spiser ikke dette eplet...

quack

Hvordan i alle dager kan man TJENE penger ved å bruke penger?

kolbys bilde

kolby

Aksjer?

aks bilde

ak

Vi sier stort sett "sparer", men likevel:
Scenario 1: Du kjøper en flybillett for kr 300 fra Norwegian. Du har brukt kr 300.
Scenario 2: Du går på Bonus1.no, og kjøper deretter en flybillett til kr 300. Du får 150 poeng = kr 15. Du har brukt kr 300, men "tjent" kr 15 på å bruke Bonus1.no fremfor å ikke gjøre det.

bleu

Så har jeg forstått det riktig hvis det er sånn at jeg finner butikken jeg vil handle hos gjennom siden, går til den, betaler, så får jeg poeng hos bonus1... antar det. Da vil jo Bonus1 sitte igjen som den store vinneren siden de får penger av ditt kjøp. Poengene du får av Bonus1 er ikke i nærheten av hva Bonus1 får fra nettbutikkene.

Hvis du virkelig vil spare er det bedre å opprette en associate konto hos en nettbutikk og bruke linken du får der. Da får du penger rett tilbake i egen lomme.

:O

belak

Klickback.no
ger mycket mer tillbake för kjöp hos AppleStore och har unika Mac gaver i form av Apple Merchandise direkt från Apple i Cupertino. Dessutom finns en trevlig OSX Widget som kan användas för att skicka SMS-meldinger med.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai