Apple TV - på innsiden

Nettstedet Techrestore har fått hendene på en Apple TV og det første de gjorde med den var å ta en titt på innsiden.

apple tv

Du kan se hele bildeserien hos Techrestore. Hos det anerkjente bladet Macworld, svarte Apple på spørsmål og redegjorde for en rekke punkter angående Apple TV:

  • 40GB harddisken har 33GB plass for innhold. 7GB går bort i formatering og systemprogramvare. Apple hevder at harddisken ikke er oppgraderbar, men om det er mulig eller ikke vites enda ikke.
  • Apple ville ikke kommentere om Apple TV vil støtte andre videoformater enn de som Apple har oppgitt i spesifikasjonene. Apple TV har en "Software Update" funksjon, men om denne kan brukes til å støtte flere formater osv. vites ikke.
  • USB-porten på baksiden av Apple TV er kun for diagnose ved eventuelle feil på Apple TV.
  • Alle Macer og PCer med iTunes 7.1 eller nyere på maskinen kan synkronisere eller streame innhold til opptil fem forskjellige Apple TV
  • Apple har ikke begynt å selge HD 720p innhold i sin iTunes Store. Apple har ikke gitt noen indikasjon på at dette vil endre seg.
  • Apple TV kan dekode opptil 720p innhold, men kan sende signaler opptil 1080i. Apple TV kan med andre ord skalere opp innhold. Verken iTunes eller Apple TV kan dekode innhold over 720p.
  • Apple TV skal være "ubeskrivelig stille" i følge Apple. Støynivået ved bruk skal variere mellom 7db til 10db.
  • Apple TV leveres ikke med noen audio eller video kabler.

Apple TV koster NOK 2590,- og er tilgjengelig fra Apple Store og andre autoriserte Apple forhandlere.

KorHan

Dette var litt trist egentlig, for de som ikke har så mye snøring på elektronikk burdte det jo følge med kabler.. men det er vel for å senke prisen tenker jeg.

kolbys bilde

kolby

Noen produkter som jeg har kjøpt, har ledningene enten vært altfor korte eller for lange til mitt bruk av produktet. Så om prisen kan senkes slik at jeg kan kjøpe ledninger som er tilpasset det jeg skal bruke den til, er det bare bra.
Men jeg skjønner tanken om at for noen er det enklere om alt følger med.

St Anders

Er jo mulig du kan oppgradere HDD vis du først tar og setter HDD inn i en stasjonær maskin og speiler disken over på den Hardisken du skal sette inn. Dermed kan du få over alle system filene, er jo muligens verdt et forsøk, vis en lurer på om det går eller ikke.

Firestones bilde

Firestone

Masse tape som vanlig inni Apple-produkter :) Husker den første 12" powerbooken hadde helt fantastisk
mange tape-biter man måtte ta vare på... ser ut som de gikk bort fra det på de siste modellene ;)

Jons bilde

Jon

Fungerer å bytte disk, leste om noen som hadde puttet inn en 120gb disk. Litt usikker på fremgangsmåten, mulig det innebar speiling som nevnt over. Den kan også spille av andre codecs hvis du legger inn perian.

// Jon (aka nle) // Støtt Mac1 - Switchguiden - Søkeguiden

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai