Complete My Album - Ny tjeneste i iTunes

iTunes tilbyr nå tjenesten Complete My Album. Tjenesten gjør at du slipper å kjøpe sanger på nytt, hvis du vil ha hele albumet. Dette gjelder imidlertid ikke alle album. Det er opp til plateselskapene å bestemme at dette skal være mulig.

Slik fungerer det: Har du kjøpt tre sanger som hver koster 8 kroner, og vil ha albumet som koster 80 kroner, betaler du bare 56 kroner ved å bruke Complete My Album. Muligheten til å kjøpe album med redusert pris gjelder i seks måneder etter kjøpet av enkeltsangene.

Tjenesten er integrert i iTunes og gjør at du alltid får tilbud om å kjøpe albumet til redusert pris, hvis du har enkeltsanger fra det allerede. I iTunes finnes nå også en Complete My Album-side med oversikt over hvilke album du kan kjøpe med redusert pris. Trykk på bidlet for å se hvilke album du kan kjøpe.

51236

Kilder: iPod1, AppleInsider, VG Nett, ITavisen.

ZiPLe

Dette er vel et forsøk fra musikk-industrien å motarbeide trenden om at vi forbrukere kun kjøper de gode låtene på en cd.

Personlig kommer jeg ikke til å bruke denne funksjonen, men sikkert kjekk for de som angrer på at de ikke kjøpte hele albumet da de først var i gang.

jølle

Selvfølgelig er det et svar på det, men likevel er det jo mye mer kundevennlig. Mener uansett at et album uten cover og booklet burde koste mindre enn 80 kroner men det er jo en annen diskusjon..

futiablo

For oss Colaomane kan det nevnes at ved kjøp at to stk Coca Cola får man en gratis sang. Og det som er enda mer genialt er at man får det samme tilbus som nevnes i tråden her.

http://www.sgtrs.com

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai