RSS nyheter på Apple TV

Apple TV har ikke vært i omløp i mer enn et par uker, men den nyeste boksen fra Apple har allerde blitt hackerenes yndling. Nå har hackere fått laget en plugin til Apple TV som lar deg lese RSS-feeds fra f.eks. Mac1, Aftenposten og andre nettsteder direkte på TVen din. Dette er en funksjon mange har stusset over at Apple ikke inkluderte fra dag en, men nå har altså utviklermiljøet laget en løsning.

apple tv

Utviklere fra nettstedet twenty08.com har laget en RSS-plugin til Apple TVs programvare. Det ble nylig oppdaget at Apple TVs programvare støttet plugins og dette har nå blitt benyttet til å gi Apple TV RSS-støtte.

Du kan lese mer om fremgangsmåten og hente ned RSS-plugin hos twenty08.com. Merk at dette mest sannynlig bryter Apple TVens garanti og at pluginen fortsatt er i beta og er ustabil.

1000$ i dusør
Nettstedet AppleTVHacks.net som har spesialisert seg på å dekke alle alternative bruksområder til Apple TV, har nå utlyst en dusør på hele 1000$ til den som først gjør det mulig å bruke Apple TVs USB-port til å koble på eksterne harddisker. Greier du det, blir du 1000$ rikere.

magnerlu90s bilde

magnerlu90

Funker utmerket på min aTV :D
Anbefales!

Daniels bilde

Daniel

Så utrolig tøft hva folk får til...
Apple TV har jo et helt annet potensiale nå enn når den leveres standard.

Moldarin

Nok en seier for nyhetskildeikonet! Jeg tror dette kan være dritkult!

Iallefall stilig om de har støtte for videokaster ("Vidkast", eller "Video Podkast") - som man nesten kan forvente fra Apple. Det var jo tross alt de som populæriserte Podkastene...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai