Mange bugs i Leopard

Apple sendte i forrige uke ut den nyeste utviklerutgaven av Leopard til utvalgte utviklere. Personer som har mottatt den nyeste utgaven har fortalt ryktenettstedet AppleInsider at Leopard fortsatt inneholder en rekke kritiske feil/bugs. Listen over feil i Leopard har økt siden forrige utviklerutgave og Apples "Top Secret" nye funksjoner har enda ikke blitt testet. Mange antar at dette er noe av grunnen til at Apple nå har valgt å utsette Leopard lanseringen.

Den siste utviklerutgaven skal blant annet inneholde alvorlige feil i QuickTime, samt måten Mac OS X håndterer grafikk og fremvisning av det grafiske brukergrensesnittet. I tillegg skal skriverstøtten være svært problematisk og fungerer dårlig i den siste utgaven.

Programmer som iChat og PhotoBooth er også svært ustabile og fungerer dårlig. Apple opplyser også sine utviklere om omlag 20 utestående feil i en rekke sentrale OS X programmer som iTunes, iCal, Safari, Mail og FileVault.

Under WWDC i fjor viste Apple Leopard for første gang og i presentasjonen hevdet Steve Jobs at Apple ikke kunne vise fram en rekke "Top Secret" funksjoner av frykt for at konkurrenter (Microsoft) ville kopiere dem. Hva disse funksjonene skal være har det vært svært stille omkring og ingen utviklere har foreløpig fått teste noen skjulte funksjoner. For at Apple skal kunne introdusere disse funksjonene i Leopard trengs det grundig testing og det faktum at ingen har sett noe til disse funksjonene, er nok en utløsende årsak til Apples utsettelse av Leopard.

Audun H

Som det har vært nevnt i mange andre forum på nettet, så er feil-listen til Leopard veldig kort til å være et helt operativsystem. 30-40 feil er ingenting i den sammenhengen.

Det er nok de foreløpige ukjente funksjonene i OS'et som er grunnen til at det drar ut. (ZFS, Win-virtualisering, multitouch...?)

____________________
Hjemmeside: www.mittnett.com
Min mac: MacBook C2D 2GHz

kajac

Tviler STERKT på windows visualisering.
---
Mine sider:
DingsePortalen / Min hjemmeside / SkrapHandlerne / Triosys

charnobo

Med de få forbedringer 10.5 leopard har i forhold til 10.4 tiger, så hadde jeg ikke giddet å kjøpe den.

Har jo alle hd'er 90 % fulle, hvordan skal time-machine kunne fungere da. burde ikke måtte kjøpe ny OS får å få en ny versjon av safari og andre småsaker.

Synes det er bra de venter, kanskje de kan komme opp med noen gode grunner til å oppgradere

kolbys bilde

kolby

Du har tydeligvis ikke fått med deg hvor mye Leopard har å si for programmer som utvikles fremover. (Vi har tatt opp dette flere i ganger i mange tråder.)
Mange tredjeparts-programmer vil kun støtte Leopard pga. de store, positive endringene i OSet, i tillegg vil integrasjonen mellom hele OSet og iLife, iWork, Pro-programmene osv. være betydelig forbedret. (Litt lesing.)

cybervision_

Noen få feil er da ingenting...Vista blir jo lansert med en haug flere :D

Safts bilde

Saft

Hvor lenge er Leopard utsatt da? Er det ikke lenger spring '07?

macrules

Oktober

Safts bilde

Saft

Hmmm.. Egentli litt synd.. Heller et bra OS enn et dårlig et da..

Rubyfoulks

har brukt Leopard snart 4uker uten noen bugs, kjører alt av spill osv, ingen problemer og så er det beta jeg snakker om! så apple vet hva dem gjør :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai