Tre timers keynote på WWDC? [oppdatert]

Apple har nå oppdatert WWDC-nettsiden sin og har satt av hele tre timer til Steve Jobs keynote under utviklermessen i juni. Apple har lovet å vise fram en "nesten" ferdig versjon av Leopard, men utover det vites lite.

Den 11. juni 2007 kl. 0900 amerikansk tid går Steve Jobs på scenen og skal hvis Apples informasjon stemmer holde en tre timer lang keynote. Utover å skulle presentere en nesten ferdig versjon av Leopard vet man ikke hva Steve Jobs skal snakke om, men sannsynligheten for en rekke produktlansering er rimelig stor. Normalt lanserer Apple ikke forbrukerrelaterte produkter som iMac, iPod osv. på WWDC-messen, men heller profesjonelle produkter som Mac Pro, MacBook Pro og skjermer. Denne keynoten vil etter all sannsynlighet dreie seg mest om Mac OS X og Leopard.

I en e-post Apple sendte ut til sine utviklere avslørte Apple en funksjon i Leopard som har vært en lite skjult hemmelighet, nemlig oppløsningsuavhengig-grensesnitt. I e-posten inviterer Apple utviklere til å se hvordan de kan benytte seg av det Apple kaller for "resolution independendt interface".

Det har lenge vært ryktet at Apple har arbeidet med dette og ved lanseringen av iPhone så fikk disse ryktene troverdighet. Et grensesnitt som ikke er avhengig av oppløsning er nettopp det som er nødvendig for at programmer som skrives for Mac OS X skal fungere på både iPhone, Mac OS X og f.eks. Apple TV. Med et slikt grensesnitt har ikke lengre oppløsningen på skjermen noe å si for hvordan brukeren opplever et program, da alt kan skaleres opp og ned.

Diskusjonen omkring hva Apple vil vise oss går i forumet

Oppdatert
Apple har nå oppdatert sine nettsider og keynoten er nå redusert til 90-minutter som er standard lengde på Apple keynotes.

clark nova

Gizmodo melder om at de har snakket med Apple, og Apple har bekreftet at Keynoten kun blir èn og en halv time...

http://gizmodo.com/gadgets/cellphones/update-apples-wwdc-keynote-not-3-hours-long-252926.php

Clark Nova

Macbook hvit, 2.0 Ghz, 2 G ram - Apple 20" Cinema Display - iMac g5 PPC - Mac Mini PPC - iPod 5G - Ipod Nano
"Load press play on tape."

MacFan

http://macworld.idg.se/2.1038/1.104236

devo

Det står vel klart og tydelig på nettsiden at keynoten varer fra 10:00 til 11:30, selv om boksen rundt går fra 09:00 til 12:00, av en eller anna grunn :)

desafio

Sikkert kaffepause fra 11.30 til 12.00 :)

MacBook Pro 15", 2,16 ghz C2D, 2 Gb ram
- woha -

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai