Konkurranse: Skriv artikler, vinn iPod shuffle!

Mac1s svært populære artikkelkonkurranse er tilbake og denne gang med en iPod shuffle som premie. Som vanlig går konkurransen ut på å få flest nyheter, artikler eller guider publisert på Mac1 sin forside. Vinneren stikker av med en iPod shuffle og det beste innsendte bidraget får 1000 bonuspoeng hos Bonus1.no!

Husk å angi kilde!

Som mange av våre brukere allerede er kjent med, kan man selv sende inn nyhetsartikler, guider osv. til redaksjonen og få disse publisert. For å få din artikkel publisert må din artikkel følge noen enkle kvalitetskrav.

Vi håper det vil komme mange fine artikler denne måneden. Husk å oppgi kilde på nyhter! Lykke til med skrivingen!

Les kvalitetskravene for artikler

Konkurranseregler:
Alle deltagere*1 som får publisert artikler på forsiden av Mac1, i tidsrommet 18. april til og med 18. mai d.å. er med i konkurransen. Det blir foretatt trekning hvis vi ender opp med flere deltakere som har like mange artikler.

Den deltageren som får flest nyheter publisert på forsiden av Mac1, vinner én iPod shuffle 1GB i sølvgrå fra Apple. Månedens beste artikkel får 1000 bonuspoeng godskrevet sin i1-konto hos Bonus1.no.

Mac1 forbeholder seg retten til å forkaste et hvert bidrag, som vi mener ikke tilfredsstiller våre kvalitetskrav, eller av annen grunn ikke bør publiseres. Det er kun artikler som blir godkjent av våre medarbeidere og publisert på forsiden av Mac1, som regnes som bidrag i konkurransen. Dersom det kommer inn flere artikler om det samme emne, velger vi den artiklen som vi mener er best.

*1: Administratorer deltar ikke i konkurransen. Alle andre Mac1-medlemmer, som får godkjent og publisert artikler på forsiden av Mac1 i overnevnte periode, regnes som deltagere.

Vinneren av konkurransen vil bli offentliggjort etter konkurransen er ferdig.

Husk kilde! Se våre kvalitetskrav: https://mac1.no/node/2176

Mr Mac

Gjelder guider som artikkler?

admins bilde

admin

En artikkel er en nyhet, en guide eller en anbefaling..

"Som vanlig går konkurransen ut på å få flest nyheter, artikler eller guider publisert på Mac1 sin forside."

Mr Mac

Så flott! Da kommer det noen bidrag fra meg snart. Skal bare bli ferdig med terminprøvene først....

mingebretsens bilde

mingebretsen

En shuffle har jeg lyst på, så får vel prøve;) vil tippe admin og moderatorer får det travelt med å se igjennom forskjellige artikler nå;)

Markus Ingebretsen
www.mingebretsen.com

Maccas bilde

Macca

Jaja, dette kommer jo midt i forberedelsene til eksamen, så tror jeg skal droppe å delta. Men hadde jeg hatt tid, så skulle jeg med glede stilt opp. Lykke til alle sammen ;-)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai