Apple bekrefter WWDC-keynote

Apple har i dag bekreftet at Steve Jobs vil holde årets keynote på WWDC 2007 i juni. Presentasjonen vil finne sted mandag 11. juni kl. 10:00 lokal tid i San Franciscos Moscone West konferansesenter. Apple vil vise en "Feature Complete Version" av Mac OS X Leopard og dele ut betaversjoner til utviklere for testing. Som tidligere annonsert vil den ferdige versjonen av Leopard være klar for salg i oktober.

Steve Jobs holder keynote under WWDC 2007

Den fem dager lange konferansen, planlagt i tidsrommet 11. til 15. juni, vil inneholde over 150 sesjoner og workshops rettet mot utviklere for å få mest mulig ut av Leopard.

Konferansen vil også inkludere nytt innhold rettet mot et bredt spekter av utviklere. Apple vil holde kurs spesielt rettet mot utviklere som er ukjent med Mac for å sikre at de raskt kan utvikle programmer og teknologi for Mac-platformen. Videre vil Apple også vise utviklere den beste måten å benytte seg av Apple-teknologi som Core Animation, Core Video osv. samt muligheten til å inkludere rich-media og web-basert innhold i applikasjoner.

Prisen for å delta på denne konferansen er USD $1595 per deltager og man får $300 rabatt ved å registrere deg innen 11/05. Du kan lese mer om WWDC og melde deg på på Apples WWDC nettsider.

quadra800s bilde

quadra800

Får håpe det er noen skikkelige superfunksjoner som kommer i Leopard, da.

kajac

får håpe man får vite alle "Secrets" fra systemet :)

Mortlar

Trodde jeg skulle være sikra å få meg nye osx da jeg ble medlem av ADC i september i fjor.
Der tok jeg skammelig feil...

MPB C2D 2,16 2gb ram 120 gb hdd.

Safts bilde

Saft

Har du studentmedlemskap da?

Mortlar

Har det ja. Og det går ut 30. september...

MPB C2D 2,16 2gb ram 120 gb hdd.

F-r-e-d-r-i-k

1 595 U.S. dollars = 9 529.806 Norwegian kroner

Hva inkluderer den billetten? Til sammenlikning kostet CeBit-billetten min 300-400 NOK...

devo

trekk fra rabatten også :) da blir det 7724,67 kroner. i mine øyne latterlig dyrt, men så er vel dette sånne ting man sjeldent betaler selv ;)

thomasbs bilde

thomasb

WWDC er ikke en messe. Det er en meget profesjonell konferanse for utviklere og IT-folk. Les litt på Apples WWDC-side (som også linkes til i artikkelen over), så vil dere skjønne litt mer hva som tilbys: http://developer.apple.com/wwdc/

Det er blant annet en hel haug med labs, hvor man kan få hjelp av Apple-ansatte. F.eks en lab session om Apples Developer Tools: "Come receive code-level assistance and troubleshooting advice from the Developer Tools engineers responsible for Xcode 3.0, GCC, and Interface Builder 3.0 as well as experts from Apple developer technical support and technology evangelism teams. Bring your code, your laptop, and your questions."

quadra800s bilde

quadra800

Core Data og Core Text...?
Jeg trodde det bare var Core Audio, Core Image, Core Video og Core Animation.

viking

Hvorfor tar det Apple flere måneder fra de har en ferdig versjon av Leopard og vise frem, til de kan begynne å selge det?

tg

tror noen at vi vil se noen oppdateringer av macbookene der? Er litt nervos for aa kjope Macbook naa.

kolbys bilde

kolby

Det er ikke vanlig at forbrukerprodukter blir oppgradert på WWDC. Dette er for utviklere og som regel er det Pro-linjen som kommer i nye versjoner.

Jurgis

Når blir dette norsk tid?

jp_tix

Skal vel bli kl 19 norsk tid.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai