Adium 1.0.3 er lansert

Adium 1.0.3 ble lansert i dag. Den nye versjonen inneholder blant annet en dusin bugfix og små forbedringer som mottak av visningsbildene til den du chatter med og integrert NAT-PMP støtte som resulterer en betydelig forbedring av filoverføring ved bruk av AIM. Samtidig er den oppdatert til siste offisielle versjon av libpurple 2, kjernen til både Adium, Pidgin (tidligere GAIM) og tekstbaserte Finch.

Les hele loggen her: Adium Version History

Last ned Adium her: AdiumX.com

Schpaux

Jeg har i lengre tid hatt problemer med visningsbildene i Adium.
Det er bare visningsbildene til noen kontakter som vises. Noen som har hatt disse problemene før og merket forbedring i v. 1.0.3 nå? (Jeg har ikke oppdatert enda...) :)

osmundsen

Jeeg instalerte akkurat oppdateringen, merkelig nok merket jeg ingen forbedring på visningen av kontakt bilder..

iLocinho

Mulig det er ønsketenkning fra min side, men det virker som jeg fikk flere visningsbilder enn før. Ikke helt sikker, har bare testet den nye versjonen i et par minutter. Uansett tar det litt tid før man får alle bildene i Adium. Tenkte det uansett ikke kunne bli verre enn 1.0.2 ;)

St Anders

Selv fikk jeg ganske mange flere visningsbilder med denne, men er ikke sikkerpå om e har fått bilde fra alle kontaktene mine, nå har e bilde av alle, men er ikke så mange pålogget. men i går så manglet jeg ett bilde, for e vett den hadde bilde, men som sagt mye bedre

hanssmed

jeg har også problemer med visningsbildene. bare for å få det sagt

andyman

Hadde selv problemer med at visningsbildene ikke dukket opp med det første. Men nå, etter noen restarter av adium (og ikke minst at kontaktene logger av og på), så vises flere og flere.

elecs bilde

elec

Jeg har også hatt problemer med visningsbildene i 1.0.2... men det forandret seg med en gang jeg oppdaterte! nå har alle som er pålogget bilde =)

Cybbe

For første gang på lenge har alle bortsett fra én profilbilde. Ikke det at det i seg selv er viktig med bilde, men er jo liksom "sånn det skal være".

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai