iTunes-melodi på Billboard Top 100

iTunes-salget nådde en ny milepæl etter at en låt som bare kunne kjøpes på iTunes Store, havnet høyt på Billboard Top 100 listen. Det var låten ”I’ll stand by you” av den amerikanske Idol-vinneren Carrie Underwood som gjorde det godt på hitlista.

Det ble solgt over 100 000 eksemplarer av låten på under én uke! Dette gav en sjetteplass på Billboard Top 100 lista og dette er den høyeste plasseringen som er oppnådd av en låt som bare kan kjøpes fra iTunes Store.

Låten inngikk i en samling hvor salgsinntektene gikk til fattige barn i USA og Afrika. I tillegg til Carrie Underwood, bidro bl.a. også Celine Dion, Kelly Clarkson, Gwen Stefani, Earth Wind & Fire, Il Divo, Keira Knightley, Hugh Grant, Josh Groban med African Children’s Choir, Jack Black, Helen Mirren, Rascal Flatts, Quincy Jones, Carrie Underwood og Annie Lennox.

Prosjektet samlet inn hele 70 millioner dollar til det veldedige formålet.

Kilde: MacWorld

iBoy

Det er jo et mer synlig bevis på at folk virkelig kjøper musikk på iTunes Store, og ikke bare via tall vi får servert fra Apple (ikke det at jeg noen gang har tvilt altså).

struktur

Verden er i endring!

EagleNests bilde

EagleNest

Da er det ikke lenge før min drøm oppfylles. Et par digre nettbutikker med alt av Mp3 og Film i et enkelt interface på nett :) Der sangene og filmene kommer ut samtidig som på kino/plateslipp :) Finnes enda ikke en butikk som gjør dette fullstendig, blir bra :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai