Anbefaling: Remote Buddy


Remote Buddy er et lite program som lar deg styre de fleste funksjoner på din Mac ved hjelp av Apple Remote eller tredjeparts fjernkontroller som f.eks. Logitech Harmony, Nintendo Wii eller en Bluetooth mobiltelefon.

Hvis du av og til kobler Macen din til TVen, vil dette programmet være meget nyttig. Enten du skal holde presentasjon, se gjennom bildene dine i iPhoto eller Aperture, eller skal se på film fra VLC, Quicktime eller DVD-Spiller, så vil Remote Buddy kunne hjelpe deg med akkurat det. Programmet lar deg til og med bruke Macens tastatur via fjernkontrollen!

Med Remote Buddy får du muligheter til å styre de fleste program på Macen din. Remote Buddy gjør det enkelt å styre hele din Mac via fjernkontollen og det er veldig enkelt å bruke programmet og lære seg snarveiene på fjernkonrollen (via forklarende illustrasjoner).

Hos IOSpirit kan du laste ned en demoversjon med 60 dagers fri bruk av programmet, selve programmet koster 9.99 Euro - 50% kampanjetilbud nå.

Les mer om produktet og prøv ut demoen på hos iospirit

struktur

Genialt!!!

Har savnet noe som gjør at Apple Remote kan brukes på denne måten, f.eks. til PowerPoint...

OleUtnes bilde

OleUtne

Dette er et utrolig bra program ja, jeg har brukt det i over et halvt år :P

Sunemagnus

Sofa Control 2 er samme type program, men med langt mindre funksjonalitet
Sofa Control. Remote buddy slår det ned i støvlene på funksjoner, men Sofa Control er enkelt.

fredarn

Har stått om det her på mac1 før, men er jo et greit program, så hvorfor ikke skrive om det igjen :P

eple123

Jeg sortere bilder i Aperture ved bruk av dette. Kan lene meg godt tilbake i sofaen og har tilgang til de funksjonene jeg trenger pga det fleksible og enkle oppsettet i Remote Buddy.

djhalleus bilde

djhalleu

Veldig kjekk og praktisk info. :)

Humbro

Har lenge tenkt jeg skulle teste ut Salling Clicker (og ser nå at det også finnes en gratis Remote Basics). Noen som har noen formening om jeg burde satse på Remote Buddy eller Sofa Control isteden?

Hurley

Hvordan er dette i forhold?

Humbro

For oss SE-brukere ser det forresten ut som den første og beste løsningen allerede var nevnt i forumet.

xenimus86

Jeg har hatt salling clicker i over et og et halvt år nå og jeg er strålende fornøyd. Interfacen (på mobilen) ser helt fantastisk ut og mulighetene er endeløse når det kommer til hva du kan styre på dataen. Det er mange "open source" kodere som lager nye scripts hele tiden til alle mulige programmer.

Til og med i programmet iTunes (når jeg ser på mobilen) så kommer albumarten i bakgrunnen. (mulig det skjer på remote buddy også, vet ikke) Jeg har hatt fire forskjellige mobiler og det har funket på alle. (to symbian , en vanlig sony ericsson og en win 5.0 mobile.

Mitt store spørsmål er vel;
Mange mobiler sliter med å ha flere connections enn én. Hvis jeg f.eks har Bluetooth Elite og Salling Clicker samtidig så klikker mobben. Desverre har ikke SallingClicker en "Hvem ringer" funksjon, eller muligheten til å sende / motta sms. (Ettersom jeg vet ,har ikke letet skikkelig sikkert)

Har remotebuddy den muligheten? If so så skal jeg heller teste ut demoversjonen...

Bircoff den andre

Finnes det et lignende gratisprogram gjør at en kan bruke Remote i VLC?
Viss ikke var det jo ikke så dyrt.

Egeli

Jeg bruker fjernkontrollen til MacBooken i VLC. Gikk ikke før, men gjorde det etter den siste VLC-oppdateringen.

Giltvedt

At den faktisk støtter Wiimote fullstendig, inkl IR (motion) slikt jeg kan bruke det som mus. Dette frister meg til å kjøpe programmet! Må få prøvd det!

Stian A. Giltvedt - Nintendo Friend Codes - Mac1

jornki

Du kan bruke apple remote til Keynote

Sunemagnus

Dette programmet rocker shitt!!

Elgen

Da jeg skulle prøve dette programmet med Keynote, tok den fullstendig styringen over tastaturet og museknappen for så å fryse programmet. Jeg kunne ikke gå ut av presentasjonen, ikke bytte program og heller ikke tvangsavslutte. Eneste løsningen var å skru av maskinen.

Salling clicker heretter!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai