All-time-high Apple aksje

Apples aksjerverdi fortsetter å stige som bare det og Apples aksjer ble i går registrert med en all-time-high rekord på 110 dollar per aksje, nesten dobbelt så mye som Dell. Apple verdsettes nå til hele 95 milliarder dollar, mens Dell "kun" verdsettes for 56 milliarder dollar på den amerikanske børsen NASDAQ.

apple vs. dell

I 1997, når Apples økonomiske utsikter ikke var like positive, kom Michael Dell med uttalelser han gjerne skulle hvert foruten i dag. På et spørsmål omkring hva Apple burde gjøre for å komme ut av sine økonomiske problemer på 90-tallet, svarte han at han ville ha lagt ned selskapet og gitt pengene tilbake til aksjonærene. "I'd shut it down and give the money back to the shareholders." - uttalte en da freidig Michael Dell. Dette var nok kommentarer han gjerne skulle hvert foruten i dag, spesielt når Michael Dell sitt selskap gjør det såpass dårlig og kundene flokker til Apple.

Vi kan nå offisielt påstå at Michael Dell absolutt ikke er noen spåmann.

Ogga

Og tenk hvordan det kommer til å gå framover. Om iPhone blir en suksess kan fort kursen gå til himmels!

noilivaps bilde

noilivap

den går jo til himmels allerede! xD

macrules

Dårlig gjor å gni det inn.... hadde jeg bare ikke solgt på 100.5 :(

devo

Kan jo ikke selge nå da... må jo vente til iPhone har fått lekt seg litt i markedet :)

hfuhruhurr

Ta det piano gutter. Mai er måneden man IKKE kjøper aksjer. Vent et par uker og kjøp før Keynoten til Steve. :-)

kmb

så du mener det er kjempe lurt å kjøpe før Mr. Jobs holder keynoten sin? hva om han har nyeheter om at iphone er utsatt. Hva tror du skjer med aksjekursen da. Aksjekursen til apple er priset MYE på forventnigene til iphone. Hvis iphone salget skuffer eller det kommer negative nyheter som kan indikere dette vil aksjekursen dale. Jeg vil tippe den vil dale til ca 70-80 dollar. Hvis det skulle inntreffe.

Macrules; du gjorde nok bra i å selge på 100 dollar. Lønner seg aldri å bli grisk i aksjemarkedet, det kan fort gå andre veien.

macrules

Jeg forventer/håper at kursen synker før keynoten. Merkelig at den bare har fortsatt å stige hele tiden. Noen analytikere spår kurs opp mot 138 osv.
Kommer uansett til å kjøpe før keynoten. For OM det skulle være negative nyheter så er det bare å vente ett par måneder så er kursen oppe igjen. Det er det som er greit med AAPL. :)
Kurstrenden i år er helt forskjellig fra forrige par år. Apple gjør det meget bra for tiden...

metrom

"Apples aksjerverdi fortsetter å stiger som bare det og"

Kunne vært greit om noen går igjennom nyheter før de blir postet.

Tror kursen ikke vil synke i stor grad før keynoten, om ikke markedet generelt går ned. APPL har vist seg å være særlig gunstig med taktikken "kløp på rykter, sell på nyheter". Derfor vil det kanskje heller vise seg at det er bedre å selge rett før keynoten, for de som ikke er langsiktige i aksjen. Men hvem vet, kommer Steve med noe vi ikke vet på keynoten av stor markedsbetydning så vil jo dette virke positivt.

Er selv overrasket over den raske veksten den siste uken. Hadde ventet vanlig rolig vekst, så jeg venter fremdeles på en korreksjon. Men mye tyder på at den lar vente på seg. Så det kan faktisk hende at toget er gått for de som vil bli med på iPhone-rally med inngangspris under $100.

G5

Ble interessant å følge med på aksjen.

Hvor fant du grafen?

( mac1.no/node/2670 )

admins bilde

admin

Grafen er fra Google Finance - finance.google.com

Froskuss bilde

Froskus

Hvorfor sammenlignes Apple stort sett alltid med Dell?
Er ikke f.eks HP en stoor elektronikk/datamaskin-produsent?

G5

Takker :)

tore-

Det frister veldig å kjøpe aksjer rett før keynote. Men nå er aksjen såpass høy at jeg tror at negative nyheter vil gi en dalende akjse ganske røft. Men, så var forrige keynote en flopp egentlig, lite nytt.

Hva tror derE?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai