Rykte: Flere lanseringer på WWDC

Det vil bli flere nye lanseringer på WWDC neste uke hevder ryktenettstedet ThinkSecret; en iMac i børstet aluminium, Mac OS X 10.4.10 og Apples 23" Cinema Display erstattes av en 24" skjerm.

Ryktestedet ThinkSecret hevder nå at Apple vil slippe en splitter ny iMac-kolleksjon i børstet aluminium på Steve Jobs' keynote neste uke. Dette vil i så fall bli den tredje Mac-oppgraderingen i løpet av en måneds tid. Helt siden Apples overgang fra PowerPC til Intel, har iMacs indre komponenter vært nokså like MacBook Pro sine spesifikasjoner. Nå hevdes det altså også at iMacs ytre vil være likt det utseendet Apples rakseste bærbare har; børstet aluminium.

I likhet med MacBook Pro sies det i artikkelen at iMacen får SantaRosa-arkitektur og en prosessor på opptil 2,4 GHz. Som tidligere ryktet forsvinner 17-tommersmodellen ut av iMac-linjen, mens 20" og 24"-tommersmaskinene blir kraftig pusset opp samtidig som prisene er forventet å dumpes.

I tillegg er det ventet en lansering av Mac OS X 10.4.10 og Apples Cinema Display på 23" erstattes tydeligvis av en 24" skjerm med likt panel som iMac.

arveT

Alu iMac hadde vært konge...

- arve
Vitiis nemo sine nascitur

jornki

Den ser jeg ikke helt.. Hvorfor skal de "lansere" en oppdatering? Den kommer jo, men kan aldri tenke meg at de gjør noe nummer ut av det. Med mindre noe av Leopard funksjonene dukker opp i den da, sånn på grunn av dårlig samvittighet for utsatt lanseringsdato.. Er jo lov å håpe..

NikolaiFjagesund

Synes ikke det hadde vært så tøft jeg! Det har alltid vært to serier; en forbruker i hvit plastik (hørtes litt stygt ut) og en i aluminium. Da forsvinner jo dette skillet. Dessuten synes jeg at iMacen er veldig fine nå. Det kan jo likevel hende det er en limited edition greie..

mariusnilsens bilde

mariusnilsen

iMac i børsta metall kan vel se stilig ut kanksje, men jeg ogå liker denne rene hvite looken egentlig, så i tilfelle så håper jeg ikke de fjerner den hvite, men bare at man selv kan velge.

smacmac

NikolaiFjagesund: Alltid og alltid fru blom. Frem til WWDC 2003 så var vel PowerMacen (den gang G4) rimelig hvit... iBooken ble hvit i 2001 mens iMacen ble hvit i 2002. AirPortene har jo vært hvite hele tiden (selv de proffeste) og i iPodgruppen har det faktisk vært nanoen og minien som har vært i alu.

jerk

Apple har jo alltid vært veldig konsekvente på at hvit = privatbruk og aluminium = profesjonelle brukere. Så om det er hold i dette ryktet må man jo bare vente å se, men det vil kludre til et ellers så konsekvent merkenavn.

gomle69s bilde

gomle69

Det hadde ihvertfall passet med nye skjermer med innebygd iSight, og kanskje et nytt eksternt kamera for oss som kjøpte ny iMac noen uker før de første med innebygd kom.

St Anders

Synes egentlig at apple snart burde oppgradere iSight, selfølgelig bra med innebygget kamera, men når det bare kommer flere og flere kamera som filmer i 1,3 MP så synes jeg godt apple kunne oppgradert til det samme, og forbedret opptiken litt.

Ellers veldig fornøyd med apple, hva en som kommer tror jeg det blir bra:)

NikolaiFjagesund

Det var jo egentlig det jeg mente som flere andre her har sagt at dette klare skillet blir visket ut. Det er jo litt synd for det er jo litt av greia. Og selv om ikke iMacene bare har vært hvite har flertallet av dem hvertfall ikke vært i aluminium. Det er det ingen som kan si noe på.

Twinrehz

Ingen som har tenkt på tilfellet iMac Pro? Kan jo hende at skillet ikke skal viskes ut, men at iMac skal få en pro-versjon? Gleder meg uansett til å se en i børstet aluminium.

__________________________________
Release of 10.5.0, we salute you!

Polymorphs bilde

Polymorph

Kjipt at jeg har en middelmådig iMac 24" som sliter litt med spill i nativ oppløsning.

Kommer sikkert en racer av en 24" iMac nå med bedre grafikkort og bedre prosessor til en rimeligere pris.

Gaijin

Jeg bare gleder meg jeg. Pengene står klare på konto.

MacBook Pro C2D, MacBook C2D, iMac G4 800 15, iMac G3 DV 600 CD-RW

Polymorphs bilde

Polymorph

24" ACD uten dithering ville vært topp.

sidenone

Det kommer ALLTID noe bedre vettu:) Kan jo ikke bare sitte på gjerdet å vente heller...

Wackhys bilde

Wackhy

Ingen som nevner mini her :p
Alle dere som mener at forbrukermaskinene til Apple er hvit, og promaskinene er aluminium sier vel da at Mac Mini er en promaskin?

St Anders

Mac mini er jo Hvit på toppen;) men minien trenger en oppgradering, for å være verdt og kjøpe, vis du tenker pris/ytelse, tjenner inn på design, men nå blir ytelsen for lav på mac mini i forhold til de andre maskinene.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai