Introduksjonsvideo til iPhone

iPhone

Apple har nettopp oppdatert sin iPhone-del av Apple.com, og sluppet en introduksjonsvideo til iPhone, samt en kort oversikt over hvilke steg du kan ta for å gjøre deg klar til 29. juni.

Apple prøver å gjøre ventetiden kortere for de som har tenkt å kjøpe iPhone den 29. juni. De har nå oppdatert iPhone-siden og lagt til denne introduksjonsvideoen på over 20 minutter.

Tags:

jonkanon

oioioioioioi detta blir spennende!

NEWSFLASH; following the unveiling of the new iphone, riots have broken out at many apple stores countrywide. casualities and wounded are brought in a constant stream to the waiting ambulances and hospitals reports they are filling up the parking lots with wounded.

Froskuss bilde

Froskus

Syns det er teit at de ikke kan vise oss hvordan telefonen er i kamera-modus.

Sigvi

kan en ikke bruke andre ringetoner enn de apple har lakt inn? for eksempel en av sangene du har på den?

kolbys bilde

kolby

Bare fordi det kanskje er noe man ikke ser på videoen, betyr det ikke at det ikke er mulig.

eirikaav

Mener han fyren på videoen sa at du blant annet kan benytte deg av disse flotte forhåndsinnlagte ringetonene. Correct me if i am wrong.

Linz

Setter en tier på at ringetoner vil være til salgs via iTunes Store ;-)

Arne-Daniel

Synes det er rart de hele tiden unngår å snakke om kalenderfunksjonen. Det, og kameraet, er det eneste på hovedmenyen de til nå ikke har vist oss. Hvis jeg skal ha en iPhone, er en god kalenderfunksjon det viktigste for meg.

Samor

får bare mer lyst på iPhone nå!!:p

Cybbe

Nå kom for øvrig en bekreftelse på at Word- og Excel-filer er støttet av telefonen - som forventet.

THB FILM

Hørte i dag at under en test av I PHONE hadde trøbbel med og dra ut og inn bilde. (Større og mindre) Grunnet berøringen av skjermen. Noen som har hørt det samme.?? Lurer nå litt jeg også på hvorfor de ikke viser kalender og kamerafunksjoner.!!

THB

dibon

Jeg får bare mer og mer lyst på den, men synes det er så ufattlig surt at 3.parts utviklere kun får lage 'web 2.0'-apps. Og den blir sikkert svindyr i Norge.

Daniels bilde

Daniel

Mulig at det blir alt for dyrt i Norge :(

Fefas

Den kommer 29. juni, ikke juli.

And2000

Jeg synes det er er interessant måten Apple "informerer" om den kommende telefonen. Bruken av en godt voksen mann, med nøytral fremtoning og rolig stemme, tyder på at de vil mer enn å henvende seg til unge brukere. Det ser nærmest ut som at de snur ryggen til de unge med denne filmsnutten, synes jeg.

Enig? Uenig?

Safts bilde

Saft

Kanskje personen skal ligne Steve Jobs?

Personen har mer hår, og ligner egentlig ikke spesielt på Sreve, men personen i videoen har svart genser (Steves varemerke?) og lignende briller som Steve har.

Høres kanskje dumt ut, men bekledningen på personen er utrolig likt det Steve bruker.

Bare en rar tanke jeg fikk..

Kristian89

Det er et markedsføringstriks egentlig. Altså måten de kler deg på. Det er så nøytralt som det er mulig å få det. Ved å kle seg casual i dongeribukse, svart genser og kanskje til og med joggesko, så er det lettere å nå ut til flere kunder, enn om personen kler seg i den dyreste dressen i butikken med klokker og briller til flere tusenlapper.

Det vil eg tro ihvertfall. Men det er sant det, de satser ikke direkte på ungdom og unge voksne slik de gjorde med iPoden. De ønsker å sammenligne den med andre Smart-telefoner, og det er vel egentlig ikke så mange unge som bruker slike i dag.

Jeg gleder meg ihvertfall! Vi i Europa får ihvertfall tilbakemelding fra kunder rundt om i USA når de har kjøpt den, så da får vi nok høre det meste. ;-)

ch_knapp

fefas: typo

-Christian

Oddgeirf

Noen som tenkte over at klokka var 9:42 am under hele filmen og den er det på alle bildene vi har sett til nå av iphone :)

KristianN83

Fy så elendig skuespiller han var. Ille nok med monoton gestikluering og usjarmerende fremtoning, fyren snakket som en robot (sjelden jeg hører så lite innlevelse i et "thank you") og det var altfor tydelig at han sto og leste det han sa. Synd at de ikke kunne bruke Jobs. I alle fall ser telefonen fortsatt helt super ut, men jeg er enig i at det er på tide at de viser oss mer av kameraet. Tenk på alle mulighetene et trykkfølsomt brukergrensesnitt gir =)

Fistel

Noen som vet hvor mange megapixler det er på kameraet i tlf?

Safts bilde

Saft

Det er 2 megapiksler i kameraet som sitter i iPhone.

Peter Ross

Og da snakker jeg selvfølgelig ikke om selve telefonen men internetrelaterte funksjoner.

ZiPLe

David Pogue har testet iPhonen:
http://i1.no/04ke/

Fikk ikke noe mindre lyst på den nå... :)

Lyot

Ja, det tar jeg som en selvfølge (den støtter GSM og EDGE), men det blir dyrt, siden du må ha amerikansk abonnement. (Telefonen har ikke støtte for SIM-kort etter det jeg har forstått, så man kan ikke bytte abonnement).

Edit: Telefonen har visst SIM-kort, men man må betale $175 for å låse den opp fra operatørsperren.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai