Checkout på norsk

Vi har tidligere omtalt det svært gode og populære programmet Checkout her på Mac1. Checkout er et program som lar deg benytte Macen som kasseapparat og butikkdrift. Programmet har blitt svært godt mottatt og nå er det også tilgjengelig på norsk.

checkout

Mange kreative Macere har sikkert gått med en drøm om å starte sin egen butikk, mange har sikkert også tatt steget og åpnet sin egen butikk. Da har man også sikkert opplevd at det finnes svært få gode løsninger for å la Macen stå for kassedriften i butikken. Checkout er en løsning på dette dilemmaet.

Checkout har støtte for barcode/produktnummer/serienummer-scannere, kvitteringsprintere, synkronisering med adresseboken, støtter mange valutaer, og har et meget godt og enkelt brukergrensesnitt. Programmet er laget for å kunne drive en liten butikk via sin Mac.

Du kan lese mer om Checkout på Checkoutapp.com

KristianN83

Flott da. Men synd at de ikke har planer om å innføre støtte for iSight.

ZiPLe

Noen som vet om det støtter norske regnskapsregler (mva, reskontroføring o.l.)? Eller er det bare en ren oversettelse av språket det er snakk om?

limbo

Jeg snakket med dem om det, de sa de jobbet med det.

Men har ikke testet det ut.

mini_nikkos bilde

mini_nikko

Kjempegeniale saker. Eneste er at jeg ville nok låst fast macen i butikken. Mer spennende å stjele en sånn enn kassa apparatet ved et innbrudd vel? Likte ihvertfall hvordan programmet så ut, har sett andre PC systemer som ser mye mer rotete ut, utenom den selve touchscreen kassa, den er god genial.

Nikko=)

maccyboy

Hvis du vil ha program som støtter norske regnskapsregler, hvorfor da ikke bare skaffe seg FirstOffice... Kanskje ikke like elegant men :P Hasr hørt det funker bra.. Eplehuset bruker visst dette.

ZiPLe

For at Checkout skal være interessant for oss, så må det jo følge norske regler.

Det hjelper svært lite om selve programmet er på norsk. Så vidt meg bekjent sier regnskapsloven + forskriftene ingenting om språket på selve kasseprogrammet. Men det sier temmelig mye om hva programmet skal ha av funksjoner.

Ctech

Hei folkens,

Jeg fant ingen informasjon om at dette programmet funker med VISA terminaler etc.. Noen som vet noe om det?

bleu

Det funker ikke med VISA terminal men det er visst på ToDo -listen. Dvs, å få overført beløpet fra programmet til terminalen. Det er fullt mulig å programmere beløpet manuelt inn på terminalen og så markere ordren som betalt med kort.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai