DVD Jon aktiverer iPhone uten iTunes!

Er det en som skulle klare det måtte det vel være han. DVD Jon har lekt litt med sin venns iPhone og kommet opp med en veldig god løsning for å aktivere iPhone uten iTunes. Dette gjør at iPhone kan brukes som en "6. generasjons WiFi iPod", men flere sier at nå er det «bare» unlockingen som gjenstår deretter begynner de med ekte Cocoa tredjepartsprogrammer. DVD Jons metode er bare mulig gjennom Windows, men flere andre hackere har jobbet med det samme som han og har sluppet en Mac metode med bruk av Terminal

nathmac

Håper han hakker litt på prisen og. go jon go : )

jurgemaister

[...] ekte cocoa tredjepartisjons programmer [...]. Og jeg som trodde det het tredjepartsprogrammer...

whildonen

... lurer på om ikke jeg heller venter på 6.generasjons iPod, jeg. De kommer garantert med samme skjerm og multitouch også slipper man jo besværet.

Lurer på når denne Jon skal gjøre noe som det står litt mere respekt av? Linus Torvalds laget et nytt operativsystem. Hva har Jon gjort, utenom å knekke koder? Han er kanskje litt lat?

limbo

"Lurer på når denne Jon skal gjøre noe som det står litt mere respekt av? Linus Torvalds laget et nytt operativsystem. Hva har Jon gjort, utenom å knekke koder? Han er kanskje litt lat?"

Den blir vel litt feil. Han kan sikkert gjøre det, men hva vil komme ut av det? Det er 1020139349394 linux distroer der ut.

La oss si Ådmund Bakklange liker å lafte gammle hus. Så kommer en som deg å sier: Hvorfor kan du ikke bygge et boligkompleks? Eller er du kanskje litt lat?

Jeg syns det står respekt det han driver med.

magnerlu90s bilde

magnerlu90

Her er det en annen, bedre guide ;)

svars bilde

svar

er jo mest kjent for å knekke dvd koden, men han gjorde egentlig ikke det, han bare lagde et fungerende gui til en alerede eksisterende kode.

holmahenkel

kul læll!

kajac

er jo mest kjent for å knekke dvd koden, men han gjorde egentlig ikke det, han bare lagde et fungerende gui til en alerede eksisterende kode.

dette er nok litt feil. han var med på å knekke koden, og uten ham hadde det aldri skjedd.

Hublott

Lurer på hvordan man knekker en slik kode=P

kolbys bilde

kolby

Man bruker veldig mange timer på datamaskinen til å gjøre annet enn MSN og Facebook. =)

Yogis bilde

Yogi

er den største ressursen norge har produsert noen sinne.

Jon, du er min helt, jeg bøyer meg i støvet! =)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai