Over en million iPhones aktivert

Mobiloperatøren AT&T som har fått æren av å selge Apples iPhone i USA skal ha foretatt over 1 million aktivering av iPhones på under en uke. Det vil med andre ord si at Apple har solgt over en million iPhones i løpet av den første uken den har vært tilgjengelig.

iPhone har blitt Apples mest selgende produkt noensinne og det skulle vel bare mangle med den enorme hypen og forventningene som har fulgt iPhone. Analytikere regnet med at Apple ville selge mellom 500 000 og 700 000 iPhones den første helgen/uken, men med de siste tallene fra AT&T er det klart at disse tallene har blitt slått.

Tallene er ikke offisielle, men kommer fra en AT&T ansatt som har valg å være anonym. Samme person hevdet at Apple har vært svært vanskelige å arbeide med fordi de har vært veldig nøkterne med informasjon omkring iPhone. AT&T fikk f.eks. ikke tilgang til aktiveringsteknologien før iPhonens lanseringsdag, noe som enkelte AT&T ansatte mener var noe av grunnen til aktiveringsproblemene.

Kilde: Waitingforiphone.com

Samor

hvor mange andre mobillevrandører har en slik oppslutning rundt en ny model? en million solgte iPhone! sinnsykt:-)

Dangr

Kan hende det lønner seg å ta denne informasjonen med en klype salt, men hvis det skulle stemme, så angrer jeg virkelig på at jeg ikke har litt aksjer i AT&T og Apple...

bluesmann

Hvis dette stemmer, men jeg vil avvente før jeg kommer med en alt for bastant uttalelse, så er det jo en liten sensasjon. Ikke så helt liten heller. Intill da. Gratulerer.....

buestad

Ta en titt på http://finance.google.com/finance?q=AAPL

Aksjene til Apple har gått opp en del de siste dagene. I dag koster de 133$. Dagen før iPhone-lanserigen kostet aksjene 120$

Skulle ønske jeg hadde kjøpt i slutten av februar... da kostet de ca 85$ :)

fredarn

Det er bare SJUKT!
1 million er mange brukere, og på under 1 uke, og kun i USA!

Bare synd at de ikke kan få den til resten avverden fort... om de venter til slutten av '07 / starten av '08 vil konkurransen være mye større.. Folk 'hermer' etter det som fungerer!

Mars

...det er jo selve drømmen da, at andre tar etter fordi man har skapt en ny retning - at konkurrenter går i Apple's fotspor ønsker jeg hjertelig velkommen! Apple viser enda en gang hvem som ruler den teknologiske veien, og skaper velfungerende produkter som "alle" kan bruke. Kudos!

magnerlu90s bilde

magnerlu90

Bra for iPhone! (dette skriver jeg faktisk paa en iPhone! :)

Jaens bilde

Jaen

Hvor mange er en million i prosent av det totale markedet som apple regnet med 1% av da?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai