Epic spill til Mac

Epic, utvikleren av Unreal Tournament-serien, har bekreftet at de vil gi ut Unreal Tournament 3 og det meget populære Xbox 360 spillet Gears of War til Mac OS X. Gears of War ble lansert til Xbox 360 og spillet er under utvikling til Windows plattformen. På Xbox 360 er det blitt solgt over 3.5 millioner eksemplarer av dette svært populære tredje-persons skytespillet.

Epic spill til Mac

Hvis Mac versjonen blir lik som Windows versjonen kan vi se fram til flere forbedringer fra 360 versjonen, bla. nytt innhold, tre nye flerspillerkart, ett nytt flerspillermodus og et redigeringsverktøy for å lage egne brett.

Det finnes ingen lansering dato for noen av spillene, men du kan lese mer hos InsideMacGames.com

Tags:

Samor

jeg tror virkelig at dette med at flere og flere vil produsere spil til mac vil hjelpe apple med å få økt oppslutning blandt deres produkter, og at flere vil gå over til å bruke Mac OS X!

iMac 1,83GHz intel
MacBook 2,16GHz "Black"
iPod Nano 4GB "Pink"

Hormod Hergessen

det er ikkje bra hvist mange går over til mac, for då blir det laga fleire virus til mac os.

og det vil me ikkje

Samor

det er forsovidt sant men da blir veldig mye mer Mac tilgjengelig og lettere, samtidig som at produktene kan bli billigere:)

iMac 1,83GHz intel
MacBook 2,16GHz "Black"
iPod Nano 4GB "Pink"

Grandars

Virus er jo generelt ikkje eit problem for folk som veit kva dei driv med, uansett platform. Det er i hovudsak mor og far og andre som er på tynn is med i mus i handa, som tiltrekk seg virus og anna. Dei vil klare å rote til ei maskin uansett kva operativsystem den køyrer. Såklart må dei gjere meir ugagn for å rote til OS X enn Windows, men dei greier det alltid.

//grandars

CBlomviks bilde

CBlomvik

Nei off, Gears of War har vert det dårligeste kjøpet av spill i hele mitt liv.
Noen liker vell spill der du går noen meter, går i dekning, hopper opp og ned igjen og skyter fienden med 20 skudd før han dør i 6 timer igjennom hele spillet med ingen historie eller plott, men ikke eg! Utrolig oppskrytt spill. Itillegg til ufattelige teite feil i spillet hvor eit nærangrep er å bruke motorsag, som ikke funker i det heile tatt for om du blir skutt på veien bort -- funker ikke motorsagen din på noen sekunder, og før den begynner å virke igjen blir du enten skutt eller slått og sånn fortsetter det.
Multiplayer er morsomt, men selv gikk eg igjennom hele Single Player halveis i søvne.
Ufattelig teit spill.

Bringsverd

Jeg og en kompis gikk igjennom hele spillet på ca.10 timer.
Synes det var utrolig morsomt å spille sammen med noen å utføre oppdrag.
Gleder meg, tror det blir GoW-lan en gang i framtiden.
Det som gleder meg mest er at det faktisk kommer bra spill til Os X.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai