Ny nettside med tips og hjelp for «svitsjere»

Et relativt nytt nettsted føyer seg inn i rekken av gode kilder for tips og hjelp til de som nylig har gått fra Windows til OS X. Etter et godt år under utvikling har My First Mac nå vært tilgjengelig for «svitsjere» siden starten av juni.

Variasjonen av innhold bør dekke et bredt spekter brukere. Her finner man svar på vanlige spørsmål før kjøp og konkrete guider for å overføre data, men også mer avanserte programspesifikke «jukselapper» og tips for bedre produktivitet.

Nettstedet følger også dagens trend med å la lesere kommentere og er pakket inn i et moderne design med oversiktlig navigasjon. Kanskje verdig en plass blant dine bokmerker?

Eriksson

usj, den siden der er stygg..
Men, inneholdet er nok bra og kan komme til nytte for mange, så takk! =)
Den ble misshandla i kommentarfeltet på Digg^^

Dugg because of the madly bad color scheme!

aasbakks bilde

aasbakk

Mac1 er mye bedre, og på Norsk. Alt jeg har stått fast på etter at jeg kjøpte meg MacBook Pro, har jeg funnet svar på www.mac1.no.
Og... Fargene på My First Mac var ikke akkurat fine nei....

decodex

Hver sin smak, vil jeg si :) Designet er ikke særlig nøytralt, men personlig har jeg ingen problemer med det.

Dette var selvfølgelig heller ikke ment som en erstatning til mac1.no. Man trenger ikke se på det som en konkurranse ;)

wsimilas bilde

wsimila

Man får sikkert raskere svar her eller på hvilket som helst annet Mac-bruker grupper om man lurer på noe, enn den siden der, uten at jeg skal si det for sikkert. Mac1 og lignende sider har gode switche guider.

Siggii

Tipper siden er fin for generell info, men om man har mer spesielle problemer kan mac1 være best. Med begge sidene tenker jeg man finner ut av det aller meste...

Edit: Kanskje vi nå har funnet hjemmestedet til evighetstrådene "Hvilken config. passer til meg?", "MacBook PRO vs. Svart MacBook?" og "Skal sette i mer RAM i maskinen min!"?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai