iPhone Europa-lansering i fjerde kvartal

Under forrige ukes finansielle presentasjon kunne Apple røpe at iPhone vil bli lansert i Europa i fjerde kvartal, men i følge The Register vil ikke lanseringen inkludere alle Europeiske land.

Apple vil i løpet av kort tid annonsere hvilke partnere de vil samarbeide med i Europa og vi vil da også vite hvilke land som får iPhone. I følge The Register vil kun noen store markeder få iPhone i fjerde kvartal og disse landene vil mest sannsynlig være Storbritannia, Tyskland og Frankrike. Lanseringen av iPhone vil med andre ord være lik lanseringen av iTunes Store i europa.

I juni 2004 kom iTunes Store til Europa og ble da lansert i Storbritannia, Tyskland og Frankrike. Fire måneder senere, i oktober, ble iTunes Store lansert i Østerike, Belgia, Finland, Hellas, Italia, Luxembourg, Nederland, Portugal og Spania. Fem måneder senere, i mai 2005, ble iTunes Store endelig lansert i Norge. iTunes Store var en komplisert prosess da rettigheter med hundrevis av plateselskaper måtte forhandles i hele Europa.

The Register hevder at resterende Europeiske land vil få iPhone i 2008. Dette gjelder mest sannsynlig også Norge.

Alfred.Woodden

Syns ikke iPhone er verdt å vente nesten ett helt år på. Kan få like gode telefoner mye billigere, som synkroniseres sømløst med Macen. Ser en bort fra det visuelle, er ikke iPhone så veldig my bedre enn andre telefoner.

Jeg kjøpte nettopp en Nokia E65, har wlan, 2mp kamera (som kan ta opp film), støtte for minnekort på 2GB, og Symbian 9.3. Har også Gmail program og Opera 4mini (ligner på Safari for iPhone) og er kjempe fornøyd!!!

admins bilde

admin

Er vel mest sannsynlig snakk om Q1 i 2008 da.. og hadde du prøvd en iPhone hadde du nok ikke vært like fornøyd med din Nokia E65 :)

Jurgis

Scrollfunksjonen er bedre enn på film ;)

Knesarens bilde

Knesaren

Hadde lyst på iPhone, men fikk plutselig lyst på SonyEricsson sin P1.

--
How fortunate for leaders, that the masses do not think.
- Hitler

Gisle Svarva

IPhone er et produkt som kommer til å modne enormt.

Nå ville Apple først og fremst presentere en stabil platform.

Jeg kjøper IPhone når 3G ,GPS, smidig tastatur osv. er på plass.

2-3-4-5 generasjon ?

GS

kristianolai

Jeg har en Nokia N95 og en iPhone, hadde det ikke vært for at jeg foreløpig ikke kan ringe med den så hadde jeg _seriøst_ kasta N95'en min.

csharp

...kjøpte jeg her om dagen i stedet.

Mye færre funksjoner men fy flate hvor liten og lekker den er!

FoRs bilde

FoR

Jeg har iPhone. Og vi snakker om uker til den er cracket for bruk med norske sim-kort. Når det skjer, skal Se telefonen min senkes
på dertil egnet dyp i havet!!

Det som irriterer meg mest her, er alle som har en mening om iPhone, uten å en gang ha holdt i en.
Akkurat nå er den kun en dritbra iPod med nettfunksjoner.

Og både tastatur og andre funksjoner er vannvittig bra. Det eneste som irriterer maks, er engelsk ordliste
som ikke kan slås av.

Det er INGEN telefoner som kommer i nærheten av iPhone. At folk klarer å henge seg opp i 3G, og mms meldinger er latterlig.
3G kommer, både i software og add-ons. Ingen av konkurrentene leverer tilsvarende skjerm og nettfunksjoner.
Uansett blir det feil å si konkurrenter, for det eksisterer ingen.

Sykt kult å se på film på den skjermen.

Og hvorfor er mms så viktig. Kamaraet er bra, og jeg sender bilder rett på e-post.
Ja, jeg er frelst, og det før den er en telefon...

ColdMac

sveino

Jeg har også iPhone, men tror dessverre at det vil ta lang tid før den er cracket for norske forhold. Tror piffen er gått lit ut av de som holder på med dette.

Sveino

Jurgis

Har en iPhone innenfor husets fire vegger, og jeg kan nesten ikke vente på å få tak i min egen ;)

Ramani

Har en N73 som er ganske ny, men som jeg ikke bryr meg så mye om lenger, ikke så farlig med riper osv. Nå er det iPhone'n som får god beskyttelse og som jeg er nervøs for. Når sim-unlock kommer vil jeg ikke som andre kaste N73 på havet, men selge den til en stakkars sjel som ikke har prøvd iPhone.

kmb

Teknisksett er jeg ikke imponert over iphone (bortsett fra skjermen), men den skårer HØYT på brukergrensesnitt og design. Når 3G, HSDPA, bedre kamera med video kommer, GPS (ikke bare kart... må le litt!) og muligheten for 3 parts programvare så er jeg der. Også får vi se hva resten av produsentene kommer opp med, de må jo prøve å møte konkurransen på en fornuftigmåte.

Det blir iallfall spennende på mobilmarkedet fremover!

Jesper Anton

Da har du ikke en i hånden og har heller aldri hatt en. Det er ingen vits å vente, telefonen funker greit med litt kunnskap om programering og et par dupeditter så er man i gang. Med litt søk på Google, bruk "unlock iphone", så er oppskriften klar for dere også.
Kjempefornøyd bruker av iPhone!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai