Office 2008 for Mac utsatt

Microsoft har nå annonsert at Office 2008 blir utsatt til midten av januar neste år. Microsoft har i lengre tid arbeidet med en Universal Binary versjon av Office som skulle lanseres på sensommeren.

Mac Office 2008 utsatt

Mac Office 2008 utsatt

Årsaken til utsettelsen skal være mange feil i nåværende utgave samt endringen i filsystem (som er gjort i Office 2007) og at overgangen til Intel har forlenget utviklingsprosessen. Microsoft planlegger nå å ha Office klar til MacWorld-messen i midten av januar neste år.

NeoOffice er et gratis alternativ til Microsoft Office som er i versjoner som fungerer ypperlig på Intel-baserte Macer. NeoOffice har god kompatibilitet med Microsoft Office og fungerer som et godt alternativ.

Administra2r

Årsaken til utsettelsen skal være mange feil i nåværende utgave samt endringen i filsystem (som er gjort i Office 2007) og at overgangen til Intel har forlenget utviklingsprosessen.

Jeg tror heller det er en gimmick for å prøve å ødelegge litt for oss Mac'ere, bare se på MSN Messenger. MS Office er tross alt det eneste trumf kortet de har.

Det er nå min mening.

Mvh. Administra2r / 2r Sigurd Jacobsen

kimikos bilde

kimiko

Latterlig dårlig unnskyldning. De har hatt laaaang tid på seg til å forberede Intel versjonen, og det skulle være relativt få endringer som måtte til for å lage den i Universal Binary format.

Er Office X skrevet i Cocoa i dag? Om de bruker så lang tid skulle man tro man fikk tid til å skrive om hele skiten. Dessuten synes jeg det er rart at de ikke gjør mer for at Mac og Windows versjonen er like (f.eks. menyene). Kan ikke være tekniske begrensninger som ligger til grunn når vi ikke får Fluent-grensesnittet (selv om dette har sine svakheter)

Microsoft skryter av hvor mye de satser på Mac, men Office versjonen på Mac og Windows er forskjellige. De skryter av Messenger klienten som er latterlig dårlig og mangler et hav av funksjonalitet.

Synes dette er rett og slett skuffende.

Jurgis

Messengeren min avslutter seg selv bare jeg lukker et samtalevindu.
Grow up, Bill.

modin

Vel nå er jo noe av grunnen til at Windows og Mac versjonen av OSx er forskjellig, også at OSx og Windows er forskjellige. Selv synes jeg det er positivt at menyen i office for OSx og Windows er forskjellig, menyen i OSx versjonen er mer tilpasset resten av operativsystemet, og det brukergrensesnittet som mac-brukere er vant til og ønsker å bruke. Når det er sagt er det mye MS kunn gjort annerledes med Office for Mac, og det er tydelig at det ikke er førsteprioritet å utvikler office for mac hos MS. Men det at de gidder å lage en egen utgave med eget menysystem til OSx og ikke bare selger en blåkopi av Win utgaven som har blitt portet for mac, er positivt :)

dr. Zzz

det er ikke rart at Microsoft ikke gidder bruke mye energi på å lage office for mac da. Nå som macmaskiner kan kjøre windows er det mye bedre for dem om vi kjøper office for windows (som de uansett lager) og installerer det med bootcamp. Hvorfor skal de lage mer konkurranse for seg selv?

arokh

For noe syting på enkelte... Jurgis, det er selvsagt ikke sånn det skal være, og skjer ikke her. Kanskje noe er galt på ditt system?

Office til Mac kommer, vær glad for det. Neooffice er greit nok det, men kan virkelig ikke måle seg med the real deal. Selvsagt blir Office nedprioritert foran andre prosjekter, men synes virkelig ikke januar 2008 er så ille jeg.

Sort Macbook Core2Duo 2.0 GHz / 2GB Crucial PC-5300 / 100GB Seagate Momentus 7200.1

fredarn

Hvem bryr seg? Jeg må helt ærlig si at OpenOffice / neoOffice funker absolutt like bra, også er det gratis.

Dog foretrekker jeg 'Pages', trenger sjeldent noe så avansert som Office...

Cybbe

Kjipt at MacOffice ble utsatt. Kjipt at Leopard ble utsatt. Kjipt at nye versjoner iLife og iWork fortsatt er i det blå. Osv.

Men det har ingenting å gjøre med "en gimmick for å prøve å ødelegge litt for oss Mac'ere". Tror noen at MS virkelig ønsker å måtte utsette lanseringen av et produkt?

Rasjonalitet, og litt kritisk tenkning rundt hva man sier. Ja, det er ikke bra å måtte utsette et produkt. Men det er noe Apple gjør, det er noe Adobe gjør, og det er noe MS gjør også for programvare til sin "egen" plattform". Dette er ingen stor konspirasjon av nedprioriteringer for å ta Mac-brukere.

Jurgis

arokh, neida. har skjedd både på mac minien og iMacen her..

Per-Kristian

At MS Messenger avslutter uventet når man lukker et vindu er pga. Safari 3 betaen.

TheX

Well, why am I not surprised?

// Thomas ~ The X

Jeg ble, den 12 Januar, 2006, offisielt optimist!

csharp

Synes det er greit at de utsetter det slik at de får tid til å lansere et produkt som er bra nok. Det er en skikkelig uting at det lanseres produkter med masse bugs bare for å holde en eller annen tidsfrist.

Se bare på Vista, f eks.

cybercoin

vel, det verste med Vista er jo at det faktisk eit produkt der dei "fekk tid til å lansera eit produkt som er bra nok".

Dei hadde mange tidsfristar eigentleg, Vista skulle vel vere ferdig i 2004 om eg hugsar rett. Dei utsatte det igjen og igjen og igjen.

Folk skulle trudd det vart sjitbra. Det vart det ikkje..

så ender dei opp med sånn dritt...
HUFF!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai