Flere rabatter i august for Mac1/i1-brukere

Også denne måneden har vi fått tak i en del gode rabatter for våre lojale Mac1-brukere. Den populære veskebutikken Crumpler liker Mac og tilbyr alle Mac1/i1-brukere 10% rabatt av ordinær pris i ders Crumpler Shop. I tillegg tilbyr Studlar Software 20% rabatt på deres slektsforskningsprogram Osk.

Crumpler tilbyr håndlagede laptopvesker og -sekker skreddersydde for alle Apples laptops. Alle Mac1/i1 lesere får 10% rabatt av ordinær pris i vår Crumpler Shop. Crumpler Shop finner man på Bogstadveien 11 i Oslo. Åpningstider er 12.00-18.00 hverdager og 10.00-16.00 på lørdager. Man kan også bestille på email til crumplershop@crumpler.no Kampanjen varer til og med 30. september - Bruk kampanjekode CRUMPLERMAC1 for å få rabatt.

Crumpler Shop kjører også en bundlekampanje "Perfect Match" med MacBook, hvor
man får en ekstremt god pris på "The Little Pimp" og "Glory Box" til 749,- inkl. mva. Ordinær pris er 990,-. Vanlige betingelser er at man må ha kjøpt en ny MacBook etter den 1. juni. Kampanjen varer til og med 30. september eller så langt lageret rekker. For Mac1-lesere er det ingen krav på når MacBooken ble kjøpt og eier man en PowerBook 12" eller iBook 12", vil man også kunne kjøpe til denne prisen.

Også rabatt på slektsforskning..
Slektsforskingsprogrammet Osk, som vi tidligere har omtalt her på Mac1, får du også nå med en spesiell rabatt gjennom Mac1. Bestiller du programvaren og benytter deg av kampanjekoden MAC1, får du hele 20% rabatt på programvaren.

Du kan lese mer om Osk og Studlar Software

iBruker

Dette tilbudet blir jo på en måte gitt til alle i Norge. Man må jo ikke være registrert for å se det. ;)

Men takk for tilbudet! :)

ccjensen

Fett med tilbud, selv om ingen av disse er noe jeg trenger. Jeg legger inn et ønske på rabatt på little snitch leopard edition når den kommer ut :) og Diskwarrior! Forstår at det kan bli vanskelig.

keep up the good work

limbo

Kjempe bra!

Kjøper meg en Crumpler i løpet av noen uker!

eirikaav

Mulig få rabatt på Crumplers andre produkter som fotobager og kofferter? Og hvis man går i butikken dems i bogstadveien, skal man oppgi kampanjekoden til dem muntlig da? høres spennende ut.

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

iBruker: man må ikke være registrert for å være bruker, vet du.

iBruker

Du har rett der. :p

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai