Fake Steve Jobs avslørt

Det seneste halve året har en spesiell Mac-blogg skapt mye debatt i Mac-miljøet verden over. Bloggen med navn "The Secret Diary of Steve Jobs" eller "Fake Steve Jobs" har blitt lest av hundretusenvis av mennesker hver måned. I bloggen utgir en person seg for å være Apples sjef Steve Jobs og kommenterer sarkastisk hendelser i Mac-verden. Det har inntil nå vært en gåte hvem det er som utgir seg for å være Steve Jobs.

Denne helgen ble den falske Steve Jobs avslørt og personen bak heter Daniel Lyons, en seniorredaktør i magasinet Forbes. Det var journalisten Brad Stone fra The New York Times som avslørte hvem personen bak bloggen egentlig var. Det har vært mange rykter omkring Fake Steve Jobs sin identitet og mange har i lengre tid trodd at det faktisk var Steve Jobs som blogget. Dette viser seg, ikke overraskende, å være helt galt. Steve Jobs (den ekte) har selv fortalte selv i et intervju at han hadde lest i Fake Steve Jobs bloggen og han syntes innholdet var ganske morsomt, men visste ikke hvem bloggeren egentlig var.

Fake Steve Jobs bekreftet i går sin identitet i sitt siste innlegg i The Secret Diary of Steve Jobs.

NuSkool

Det var mye morsommere når vi ikke visste hvem det var, får bare håpe han holder det gående i samme stil eller som han sier selv: "Then I'm coming back next week, badder than ever". FSJ er utrolig bra!

termservs bilde

termserv

Seniorredaktør, ikke "senior redaktør".

http://www.ronny-andre.no/

ch_knapp

Bra av Mac1 å ikke plassere navnet i ingressen ;)

-Christian

smacmac

ch_knapp: Det gjør vel liten forskjell når han uansett nevner det i bloggen...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai