Mange oppdateringer fra Apple

I ly av lanseringsfesten på tirsdag har Apple lagt ut en rekke programvareoppdateringer til sine maskiner og programvare. Mac Pro og iMac har fått hver sin firmwareoppgradering, mens brukere av Boot Camp nå kan oppdatere til versjon 1.4 som inneholder nye funksjoner.

Boot Camp
Boot Camp 1.4 beta oppdaterer en del funksjonalitet i Boot Camp og spesielt støtten for bakgrunnsbelyst tastatur på MacBook Pro og parring med Apple Remote er viktige for mange Boot Camp brukere. I tillegg til dette har Apple oppdatert grafikkdriverene, forbedret installeringer, forbedret støtte for utenlandske tastaturer og forbedret hjelp funksjonaliteten. Oppdateringen kan lastes ned fra Apple.

Mac Pro
Apple oppdaterer også firmwaren til Mac Pro og med oppdateringen rettes problemer som noen brukere har hatt med Mac Pros viftesystem. Oppdateringen gjelder både Dual og Quad-Core Mac Proen og kan lastes ned fra Apples supportsider.

iMac
iMacen fikk en hardwareoppdatering i tirsdags, og i dag har Apple sluppet en firmwareoppdatering til iMacen. Oppdateringen skal rette en rekke feil og anbefales for alle med 20" og 24" iMac fra 2GHz til 2.8GHz. Apple opplyser ikke om denne oppdateringen gjelder både de nye og de gamle maskinene, men sålangt virker det som denne oppdateringen kun gjelder de nylanserte iMacene. Du kan laste ned oppdateringen fra Apple

Polymorphs bilde

Polymorph

Jeg får følgende melding under installasjonen av iMac Software Update (heter ikke Firmware Update):

"This software is not needed on this system."

Edit: Denne er visst for den nye iMac-en.

Froskuss bilde

Froskus

Deilig! Nå trenger jeg ikke holde nede Fn knappen for å justere volum/bakgrunnslys i XP på macbooken min :-D
Og nå fungerer også alle tastene som de skal. Dvs; tegnet som er på tasten er det som blir skrevet. Før kunne det hende at det kom et annet tegn.
Macbook: 2gHz, 2GB ram, 100 GB HD og XP via BC.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai