Rykte: Nye iPods neste måned

I forrige måned viste vi video av grensesnittet på en ny iPod. Denne videoen skulle i følge en rekke nettsteder være video av nye iPod-modeller som Apple har arbeidet med i lengre tid. Nå hevder AppleInsider at Apple vil lansere nye iPods basert på OS X i neste september.

I følge AppleInsider vil Apple holde en mediaevent i midten eller slutten av september hvor fire nye iPod-modeller vil lanseres. Det har i lengre tid vært ryktet at Apple vil lansere nye iPod-modeller basert på OS X og disse ble mer troverdige etter Steve Jobs sa at Mac OS X-utviklerene nå jobbet sammen med iPod-avdelingen hos Apple.

Som iPhone, vil de nye iPodene sannsynligvis kjøre OS X med et annet grensesnitt enn det vi kjenner i Mac OS X. Med et system som OS X, vil Apple ha vesentlig større fleksibilitet når det gjelder funksjoner og vil også ha flyttet alle sine produkter over til OS X-platformen (iPhone, Apple TV, Mac og iPod).

AppleInsider hevder at Apple vil benytte seg av grafiske elementer fra Leopard og iPhone samt koble iLife og iPoden sammen. AppleInsider bekrefter også at videoen som tidligere ble publisert er ekte.

Tidligere vist video:

Holmez

noe som har lagt merke til bredden på menyen som vises i videon over passer til bredden av skjermen på spionfotoene av nye ipoddene :D

Alfred.Woodden

De har vel croppet videoen.

OleUtnes bilde

OleUtne

Jeg har helt siden begynnlsen av sommerferien tenkt seriøst på å kjøpe iPod, men har enda ikke gjort det i påvente på at en oppgradering skal komme :P
Har jeg først venta så lenge, kan jeg godt vente en måned til.

Syfer

Håper inderlig at dette ikke er den nye nano utgaven

Wackhys bilde

Wackhy

Jeg må vel ærlig talt si at jeg ikke ser nytten i en widescreen iPod Nano...
Musikken blir ikke bedre av at det er widescreen, og skjermen er alt for liten til å se film på...

Syfer

Helt enig
Jeg ønsker meg en ipod nano i ca samme størrelse som den er nå + hakket større skjerm

Macinis bilde

Macini

Ser ut til at dette kanskje kan være ekte saker siden Apple nå har fått advokatene sine til å kontakte de forskjellige ryktesidene for å få de til å fjerne bilder o.l.

life is a bitch and it sucks...
...then you marry one who doesn't

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai