Apple introduserer ny iPod nano

Apple introduserte i dag en ny iPod nano med videoavspilling, et nytt avansert grensesnitt med CoverFlow og et helt nytt design. iPod nano har nå fått en stor 2" skjerm som lar deg se dine favoritt filmer, TV-serier og musik videoer i samme oppløsning som tidligere iPoder.

Apple lanserer ny iPod nano

Med den nye iPod nano inkluderes også tre nye spill og ytterligere spill kan kjøpes fra iTunes Store - www.itunes.no. Spillene som inkluderes er iQuiz, Klondike og Vortex. Den nye iPod nano har også fått forbedret batterikapasitet og gir nå hele 24 timers avspilling av musikk og fem timers videoavspilling på en enkel oppladning.

iPod nano kommer nå i fem nye farger, sølv, svart, blå, grønn og en PRODUCT RED special edition som gir støtte til HIV/AIDS saken.

“Vi har tatt den mest populære musikkspilleren i verden og gitt den videoavsppilling. Nanoen blir bedre og bedre for hver oppgradering" sier sjefen til Apple Steve Jobs.

Pris og tilgjengelighet
iPod nano er tilgjengelig i dag i to varianter, 4GB for kun NOK 1190,- inkl. mva. og en 8GB modell for NOK 1590,- . Begge versjonene er tilgjengelig umiddelbart fra Apple Store og andre autoriserte Apple-forhandlere.

iPod nano

termservs bilde

termserv

Den ser veldig tjukk ut.. :P

http://www.ronny-andre.no
MacBook Pro 15.4" + iPod Photo 20gb + Canon EOS 400D + Apple iPhone 8gb

Millad

iPod FATTY :P NICE
-Milo
http://millad.wordpress.com/

jonerik

Jeg likte den ikke... Den er bare for tjukk, eller bred. Desverre.

bjarnebss bilde

bjarnebs

huff... dette her var bort i mot tragisk. Kvifor skal dei i alle dager putte inn videostøtte på ein 2" skjerm... Har ikkje Steve sagt ein gang at dei ikkje ville ha video på iPoden sin fordi skjermen var så liten at ingen ville sjå filmer på den?

den var rett og slett stygg... ehh.. mindre fin...

larsh

tja jeg likte den, endelig er ipod mini designet borte igjen. og tilbake er en blank fin bakpart slik en ipod skal være! kommer jo glatt til å kjøpe en svart eller rød. når jeg har penger.
skulle ønske min facelifta svarte nano ikke var facelift.

dragehests bilde

dragehest

syns det nye rundekanterdesignet minner om en creativespiller eller noe. men det er jo kommet et veldig generasjonskille og disse nye frister veldig. synd min 1gen nano fortsatt er uten riper og har batteri hele dagen:'

Millad

Den er sikkert veldig fin når du ser den foran deg. jeg er helt sikker på at når du ser den og holder den skifter du menning om iPod FATTY :P
@
-Milo
http://millad.wordpress.com/

Gnisten

Også jeg som likte de slanke, sexy Ipod Nano-ene!
Håper de har noen igjen nede på Humac. :(

NikolaiFjagesund

Men fargene er jo ikke noe fine i det hele tatt!

"Livet er ikke et problem du skal løse, men et mysterium du skal oppleve."

Paperboy

For å være helt ærlig så er den flotteste iPod Nano'en førstegenerasjonsspilleren.

larsh

Der er jeg helt enig, liker egentlig ikke nanog2. har aldri likt minidesignet.
g1 ser absoloutt best og ser mest ut som en ipod. det at den blir fort stygg er vel greit nok men det gjør jo også g2. bulkete og kantene blir slitt.

det jeg er mest skuffa over er at det ikke er noen 16gb versjon ? kom ikke creatives nanowannabe med 16gb nå nylig?

hva er egentlig batteritiden på nanog2? syns det er overveldene bra batterikapasitet på nano. kan jo sikkert bruke spillern i 2 uker på bussen fram og tilbake på jobb, og når jeg legger meg av og til uten å lade den.

google

1500 spenn for 8 gb! Det var ikke stort!

JesperMac

Dette ser mer ut som et Creativeprodukt i mine øyne...

exenpipp

Den er tynnere enn de andre ipod nanoene! Men på det bilde ser den mye tykkere ut. Dessuten syns jeg iPod Touch var den beste hittil

larsh

Men er den tynnere enn de andre? Ifølge wikipedia så er g1 6.9mm tjukk og g2 og g3 er 6.5mm. Nå så jeg 40min av keynoten i går kveld og der syns jeg han sa den nye var enda tynnere enn forige. Men mulig jeg blander med classic nå.

bpettert

jeg synes den ver den fineste av de nye modellene, spesiellt den svarte.
absolutt wow effekt første gang jeg så den.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai