Konkurranse: Vinn iLife 08 og iWork 08!

Det begynner å bli en stund siden sist vi hadde en konkurranse her på Mac1 og vi sparker nå i gang en ny konkurranse med iLife 08 og iWork 08 som premier. Konkurransen går ut på å få nyheter, artikler, guider eller tester publisert på Mac1 sin forside.

Som mange av våre brukere allerede er kjent med, kan man selv sende inn nyhetsartikler til redaksjonen og få disse publisert. Vi håper at denne konkurransen vil gjøre flere brukere klar over denne funksjonen og puste liv i nyhetsskrivingen blandt de som allerede er kjent med funksjonen.

Vi håper det vil komme mange fine nyhetsartikler denne måneden. Husk å oppgi kilde på nyhter! Lykke til!

Les kvalitetskravene for artikler

Konkurranseregler:
Alle deltagere*1 som får publisert artikler på forsiden av Mac1, i tidsrommet 14. september til og med 14. oktober d.å. er med i konkurransen. Det blir foretatt trekning hvis vi ender opp med flere deltakere som har like mange artikler.

Den deltageren som får flest nyheter publisert på forsiden av Mac1, vinner én utgave av Apples iWork 08. Alle deltakere som har over 2 artikler publisert på Mac1 er med i trekningen av iLife 08.

Mac1 forbeholder seg retten til å forkaste et hvert bidrag, som vi mener ikke tilfredsstiller våre kvalitetskrav, eller av annen grunn ikke bør publiseres. Det er kun artikler som blir godkjent av redaksjonen og publisert på forsiden av Mac1, som regnes som bidrag i konkurransen. Dersom det kommer inn flere artikler om det samme emne, velger vi den artikkelen som vi mener er best.

Lykke til!

iOles bilde

iOle

Nais;)

cannons bilde

cannon

Bevares, alle tiltak der formålet er å øke produksjonen, fortjener honnør. Men jeg er redd dette vil føre til en masse ett-avsnitts-artikler full av dårlig språk og skrivefeil. Jeg har dessverre ikke noen gode forslag til hvordan man kan motvirke dette heller. Hadde folk kunnet skrive ordentlig hadde de sikkert gjort det også..?

Det får gå ut til andre -- hva gjør man for å høyne kvaliteten på språket i postede artikler?

modin

Vil ikke det føre, til mange uinteresange artikler, fra en del av sidens yngre brukere.

martins bilde

martin

Alle artikler vil selvfølgelig bli vurdert, og vi skal prøve å overholde en kvalitetsstandard alle kan være fornøyde med. Kvalitetskravene er lenket til i beskrivelsen over.

Hvis bidragene kun består av dårlige artikler, er det fordi de som skriver godt og reflektert ikke deltar.

eirikaav

Modin: Alder har da vitterlig ingen ting å si når det gjelder kvalitet på artikkelen? Selvfølgelig finnes det folk i den yngre garde (18 og nedover) som ikke kan å skrive artikler, og disse blir jo ikke tatt med. Men det finnes også folk i den eldre garde som heller ikke kan å skrive artikler og disse blir heller ikke tatt med.

Jeg er selv kun 14 år gammel, har sendt inn en artikkel til mac1.no, og den ble godkjent og publisert kun få timer etter jeg sendte den inn. Ergo, lav alder er ikke synonymt med en dårlig artikkel.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai