Anbefaling: YemuZip

yemu zip

Som de fleste sikkert vet har Mac OS X en innebygget funksjon til å lage .zip arkiver av filer og mapper. Dette er i og for seg en flott funksjon hvis .zip filene du lager kun skal brukes av andre Mac maskiner. Men når du kommer til andre maskiner som ikke kjører Mac OS X vil du se diverse filer i hver mappe som heter .DS_Store og __MACOSX, dette er systemfiler OS X oppretter for å indeksere mapper for bla. spotlight.

Dette er ganske irriterende for PC brukere, at mappene de pakker ut ligner på et bombenedslag med masse filer som de ikke vet hva er og ikke kan bruke. Løsningen for dette er ikke langt unna, men kunn et par tasteklikk. Yellowmug.com har nemlig laget et program, YemuZip, som kan opprette .zip arkiver som er PC og Mac vennlige. Det grafiske brukergrensesnittet gjør det enkelt å opprette .zip arkiver, bare dra filene du vil pakke inn i hovedvinduet til YemuZip og vips har du laget et arkiv som kan brukes av både Mac og Windows.

YemuZIP

Dette er et veldig flott gratis alternativ til stuff it, og er bruk mye av utviklere, spesielt innenfor web hvor filer pakkes i .zip arkiver for å distribueres til andre.

Du kan laste ned YemuZip fra www.yellowmug.com

Lostchilds bilde

Lostchild

Nå som jeg nettopp gikk til innkjøp av stuffit 12. Vel vel jeg kan ihvertfall arkivere masse andre fine ting som .rar og slikt.

Men knall innlegg!

krøllkrøllesen

wow! det må jeg si! fire ferske nyheter på under én time! ny rekord?

iNdrebos bilde

iNdrebo

Takk:)

sungame

Dette ser jo knallbra ut. Skal definitivt testes!

- livet er en lang rappell

bareform

... og så har man The Unarchiver som et gratis alternativ til å bruke Stuffit Expander.

Spiser Zip, Tar-GZip, Tar-BZip2, Rar, 7-zip, LhA, StuffIt ++.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai